Huiswerkbegeleiding en bijles in Almere Buiten

STUDIEKRING ALMERE

SKAlmereBuiten

Huiswerkbegeleiding_Almere_Buiten12_11    Hwb-almere-b   Huiswerkbegeleiding_Almere_Buiten_33

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Esther_WeultjesDe vestigingsmanager van Studiekring Almere Buiten is Esther Weultjes. Esther is afgestudeerd als eerstegraads docent handvaardigheid en kunstgeschiedenis. Na enkele jaren als groepsleerkracht heeft ze de overstap gemaakt naar het intensiever begeleiden van leerlingen.

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Almere Buiten kunt u o.a. terecht voor:

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Ik vind de studiebegeleiding uitstekend. De vestigingsmanager is een prima vrouw: met heel veel liefde en geduld begeleidt zij mijn zoon.

K. Juffermans, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

MLFDe_meergrondenOostvaarders_CollegeEchnaton


Meer over Studiekring Almere Buiten

Studiekring Almere Buiten is ondergebracht in het Montessori Lyceum Flevoland (MLF) in Almere Buiten. Het MLF is een kleinschalige school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. De vestiging ligt in de Indische buurt, tussen de Oostvaardersbuurt en de Eilandenbuurt, naast het Buitenhoutcollege. Studiekring is prima bereikbaar met fiets en/of openbaar vervoer: zowel het bus- als NS-station Oostvaarders liggen op loopafstand.

Op onze vestiging in Almere Buiten geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

Foto's van de vestiging

Hwb-almere-bHuiswerkbegeleiding_Almere_Buiten12_12