Huiswerkbegeleiding en bijles in Amersfoort Centrum

STUDIEKRING AMERSFOORT

Studiekring-amersfoort-centrum Huiswerkbegeleiding-amersfoort04   Huiswerkbegeleiding-amersfoort02  Huiswerkbegeleiding-amersfoort03

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Ard_TamminganieuwDe vestigingsmanager van Studiekring Amersfoort Centrum is Ard Tamminga. Ard heeft Biologie en Filosofie gestudeerd in Groningen en werkt al een aantal jaar met veel plezier bij Studiekring. Hij vindt het leuk om leerlingen te helpen met het plannen en uitvoeren van hun huiswerk, en om ze te motiveren het beste uit zichzelf te halen.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Amersfoort Centrum kunt u o.a. terecht voor:

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

De rust in huis is een verademing, we hadden het jaren eerder moeten doen.

G. Kraanen, ouder


Lees meer reacties...

Corderius   Nieuwe-Eemland    Van_Lodenstein    Stedelijk_Gym_JVO     Farel

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


Meer over Studiekring Amersfoort Centrum

Studiekring Amersfoort Centrum is gevestigd in het centrum/Bergkwartier van Amersfoort aan de Utrechtseweg 50. De locatie is voor leerlingen uit Amersfoort, Leusden en Soest goed te bereiken.

Op onze vestiging in Amersfoort Centrum geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). Ook worden er faalangstreductietrainingen gegeven op deze vestiging.

cjg-amersfoortHoe begeleid je je kind bij het huiswerk maken? Lees hier het interview met vestigingsmanager Ard Tamminga in de 'Informatiekrant over opvoeden en opgroeien in Amersfoort' van het Centrum voor jeugd en gezin Amersfoort.

Foto's van de vestiging

Huiswerkbegeleiding-amersfoort04Huiswerkbegeleiding-amersfoort02