Huiswerkbegeleiding en bijles in Amsterdam Fred. Roeskestraat

STUDIEKRING AMSTERDAM

Amsterdam_Fred
Huiswerkbegeleiding-ams-fred2       Huiswerkbegeleiding-Amsterdam-Frederik-Roeskestraat-10      Huiswerkbegeleiding-Amsterdam-Frederik-Roeskestraat-9             

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Manja MooyDe vestigingsmanager van Studiekring Amsterdam Fred. Roeskestraat is Manja Mooy. Sinds 2008 is Manja met veel plezier vestigingsmanager van Studiekring aan de Amsterdamse Frederik Roeskestraat. Manja heeft aan de Vrije Universiteit Culturele Antropologie/ Sociologie der Niet-westerse Samenlevingen en Wijsbegeerte gestudeerd.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Amsterdam Fred. Roeskestraat kunt u o.a. terecht voor:


Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Structuur, planning en een rustige werkplek onder begeleiding van docenten zijn de goede ingrediënten om huiswerk op een plezierige manier te maken.

F. Kruin, ouder

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


 Logo_Amsterdamsche_SchoolGGCACSB Baraleus MLASpinoza       

Meer over Studiekring Amsterdam Fred. Roeskestraat

Studiekring Amsterdam Fred. Roeskestraat is gelegen tussen het Olympisch stadion en het World Trade Center. De tram en de bus stoppen vlakbij. Brede fietspaden maken het voor leerlingen makkelijk om rechtstreeks uit school bij Studiekring te komen. Ook voor leerlingen uit Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp, Abcoude en Oudekerk is de vestiging goed te bereiken.

Komend schooljaar zal de school (Geert Groote College) waarin Studiekring Fred. Roeskestraat gevestigd is, verbouwd worden. Daarom zal Studiekring samen met een deel van de school voor een jaar verhuizen naar een tijdelijk pand.

Om het tijdelijke pand te bereiken sla je vanaf de kant van de Amstelveenseweg de Fred. Roeskestraat in. Bijna aan het eind van de straat: voorbij Uitvaartcentrum Zuid ga je rechtsaf het straatje in, aan het einde van dit straatje ga je linksaf. Vanaf de Parnassusweg ga je langs de bagels en beans de Fred. Roeskestraat in, en ga je aan het begin van de straat meteen voor Uitvaartcentrum Zuid linksaf het straatje in, aan het eind van dit straatje ga je linksaf.

Je kunt de borden volgen naar "annatommie", daar zit het schoolgebouw waarin Studiekring zit namelijk naast. Studiekring is gevestigd in de lokalen op de begane grond.

Op onze vestiging in Amsterdam Fred. Roeskestraat geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). 

Foto's van de vestiging

Huiswerkbegeleiding-ams-fred2Huiswerkbegeleiding-Amsterdam-Frederik-Roeskestraat-10