Huiswerkbegeleiding en bijles in Apeldoorn Fruytier

BRUGKLASPAKKET: LEREN HUISWERK MAKEN VOOR BRUGKLASSERS

Dit jaar kunnen we voor het eerst een Vliegende Start-pakket aanbieden speciaal voor brugklasleerlingen. In 13 weken alles op de rit! Lees meer of meld uw brugklasser direct aan. Kies bij type begeleiding voor “Brugklaspakket huiswerkbegeleiding”.

DE MEDEWERKERS

ElineDe vestigingsmanager van Studiekring Apeldoorn Fruytier is Eline Hoppenbrouwer samen met assistent-vestigingsmanager Agnes LeijzerAgnes Geurts is zij verantwoordelijk voor de begeleiding op de vestiging.  Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Meer-over-studiebegeleiding

Op onze vestiging in Apeldoorn Fruytier kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

De rust in huis is een verademing, we hadden het jaren eerder moeten doen.

G. Kraanen ouder


Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Gymnasiumapeldoornnieuw Veluws_College Jacobus_Fruytier KSGChristelijk_Lyceum

Meer over Studiekring Apeldoorn Fruytier

Studiekring Apeldoorn Fruytier is ondergebracht in de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap. Voor de studiebegeleiding maakt Studiekring gebruik van lokalen in de scholengemeenschap, die gelegen is in Apeldoorn Noord in de wijk Kerschoten. De vestiging is goed te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. In de buurt is altijd onbetaalde parkeerruimte te vinden. De begeleiding is alleen toegankelijk voor leerlingen van deze reformatorische school.  De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in lokaal 123 op de locatie Apeldoorn aan de Anklaarseweg.

Op onze vestiging in Apeldoorn Fruytier geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo en vmbo.

Foto's van de vestiging

HWB apeldoorn fruytier2 HWB apeldoorn fruytier4