Huiswerkbegeleiding en bijles in Bergen op Zoom

IEDERE DONDERDAG & VRIJDAG HUISWERK-SPREEKUUR

Wilt u uw kind helpen met huiswerk, maar weet u niet goed hoe u dat het beste kunt doen? Bent u op zoek naar goede studietips voor uw zoon of dochter? Of heeft u vragen over bijlessen, huiswerkbegeleiding of faalangstreductietraining? Kom dan naar ons gratis huiswerk-spreekuur voor ouders. Elke donderdag & vrijdag van 14.00-15.00 uur! 

STUDIEKRING BERGEN OP ZOOM

Studiekring-Bergen-op-Zoom-nieuw

 huiswerkbegeleiding  Bijles  Studiekring-boz1

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

ellen hoppenbouwersDe vestigingsmanager van Studiekring Bergen op Zoom is Ellen Hoppenbrouwers. Na het behalen van haar Pabo diploma heeft zij voor Docent Muziek gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. In haar afstudeerjaar heeft zij zich toegelegd op de onderwerpen vakoverstijgend onderwijs en meervoudige intelligentie, waardoor zij zich erg heeft verdiept in de verschillende leerstijlen van leerlingen.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Bergen op Zoom kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken
  • Huiswerkklas


Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

 Studiekring heeft een prettige open aanpak. Plan van Aanpak, acties en resultaten zijn goed te volgen via de website in een individueel aangemaakt account. Ook persoonlijk contact met de docent is altijd mogelijk en erg prettig verlopen. Heel hartelijk dank Judith!

Antoinette Vissers, ouder

Lees meer reacties...

NIEUW! HUISWERKKLAS OP STUDIEKRING

Lichte vorm van begeleiding voor zelfstandige leerlingen in een rustige werkomgeving, maximaal 2 dagen per week voor €125,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier door te kiezen voor 'Huiswerkklas op Studiekring' als dienst. Klik hier of mail voor meer informatie.

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

 T_Rijks gym-juvenaar van_8_naar_1 JJGBOZroncalliZoom mavoEuropese leerrouteMollerlyceum Steunpunt autisme CJG WoensdrechtFontys

Meer over Studiekring Bergen op Zoom

Studiekring Bergen op Zoom is gelegen in het winkelcentrum van Bergen op Zoom aan de Wassenaarstraat 32a. Voor de begeleiding maken wij gebruik van een mooie en lichte ruimte op de eerste verdieping van het pand boven de Natuurwinkel. De vestiging is voor leerlingen uit Bergen op Zoom en omgeving zowel met de fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Op onze vestiging in Bergen op Zoom geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). Ook worden er op deze vestiging faalangstreductietrainingen gegeven.

Bekijk hier een voorbeeld van de maandelijkse nieuwsbrief van Studiekring Bergen op Zoom!

Foto's van de vestiging

huiswerkbegeleiding Bergen op ZoomBijles Bergen op Zoom