Studiekring Bergen op Zoom - huiswerkbegeleiding & bijles

bergen-op-zoom2

Studiekring Bergen op Zoom: Wassenaarstraat 32a, 4611 BV Bergen op Zoom (Boven de Ekoplaza). Bekijk hier routebeschrijving...
Openingstijden: Huiswerkbegeleiding op maandag t/m vrijdag van 14.00 uur tot 18.00 Overige begeleiding zoals bijles en studiementoraat op deze tijden of in overleg ervoor en erna.

VESTIGINGSMANAGER

ellen hoppenbouwers

De vestigingsmanager van Studiekring Bergen op Zoom is Ellen Hoppenbrouwers. Na het behalen van haar Pabo diploma heeft zij voor Docent Muziek gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. In haar afstudeerjaar heeft zij zich toegelegd op de onderwerpen vakoverstijgend onderwijs en meervoudige intelligentie, waardoor zij zich erg heeft verdiept in de verschillende leerstijlen van leerlingen. 

 

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

cta-rond

 

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 

reacties4

TARIEVEN STUDIEKRING BERGEN OP ZOOM

banner-meelopen

HUISWERKBEGELEIDING

  • 3 dagen   € 292,- per maand
  • 4 dagen   € 357,50 per maand
  • 5 dagen   € 400,- per maand

BIJLES 

  • Middelbare school   € 36,50 per uur
  • Groepen 7 en 8      € 36,50 per uur
  • Online                   € 30,50 per uur
  • HBO/WO                € 47,- per uur

OVERIG

  • Faalangsttraining  € 375,- voor 10 trainingen
  • Examentraining    € 115,- per dag
  • Huiswerkklas        € 125,- p/m

 

Eenmalig inschrijfgeld: Huiswerkbegeleiding € 36,- bijles € 10,-.

button-diensten button-aanmelden

Meer over Studiekring Bergen op Zoom

Studiekring Bergen op Zoom is gelegen in het winkelcentrum van Bergen op Zoom aan de Wassenaarstraat 32a. Voor de begeleiding maken wij gebruik van een mooie en lichte ruimte op de eerste verdieping van het pand boven de Natuurwinkel. De vestiging is voor leerlingen uit Bergen op Zoom en omgeving zowel met de fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Op onze vestiging in Bergen op Zoom geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). Ook worden er op deze vestiging faalangstreductietrainingen gegeven.

Bekijk hier een voorbeeld van de maandelijkse nieuwsbrief van Studiekring Bergen op Zoom!

 Bekijk hier routebeschrijving...

Foto's van Studiekring Bergen op Zoom

huiswerkbegeleiding Bergen op Zoom  boz2   boz

 T_Rijks gym-juvenaar van_8_naar_1 JJGBOZroncalliZoom mavoEuropese leerrouteMollerlyceum Steunpunt autisme CJG WoensdrechtFontys

IEDERE DONDERDAG & VRIJDAG HUISWERK-SPREEKUUR

Wilt u uw kind helpen met huiswerk, maar weet u niet goed hoe u dat het beste kunt doen? Bent u op zoek naar goede studietips voor uw zoon of dochter? Of heeft u vragen over bijlessen, huiswerkbegeleiding of faalangstreductietraining? Kom dan naar ons gratis huiswerk-spreekuur voor ouders. Elke donderdag & vrijdag van 14.00-15.00 uur! 

NIEUW! HUISWERKKLAS OP STUDIEKRING

Lichte vorm van begeleiding voor zelfstandige leerlingen in een rustige werkomgeving, maximaal 2 dagen per week voor €125,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier door te kiezen voor 'Huiswerkklas op Studiekring' als dienst. Klik hier of mail voor meer informatie.