Studiekring Bilthoven - huiswerkbegeleiding & bijles

bilthoven

Studiekring Bilthoven: Gregoriuslaan 4,3723 KR Bilthoven (In Brede School St. Theresia). Bekijk hier routebeschrijving...
Openingstijden: Huiswerkbegeleiding op werkdagen van 15.15 uur tot 18.15 uur. Overige begeleiding zoals bijles en studiementoraat op deze tijden of in overleg ervoor en erna.

VESTIGINGSMANAGER

Hans Meijer

De vestigingsmanager van Bilthoven is Hans Meijer. Hans is afgestudeerd als orthopedagoog met als specialisatie 'leerlingenzorg'. Het is een enthousiaste docent die door zijn enthousiasme leerlingen weet te motiveren. Na begonnen te zijn aan de PABO is hij er achter gekomen dat hij het  begeleiden van leerlingen die school soms lastig vinden erg leuk vindt.

 

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

cta-rond

 

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 

reacties4

TARIEVEN STUDIEKRING BILTHOVEN

banner-meelopen

HUISWERKBEGELEIDING

  • 3 dagen   € 299,- per maand
  • 4 dagen   € 367,50 per maand
  • 5 dagen   € 407,50 per maand

BIJLES 

  • Middelbare school   € 36,50 per uur
  • Groepen 7 en 8      € 36,50 per uur
  • Online                   € 30,50 per uur
  • HBO/WO                € 47,- per uur

OVERIG

  • Faalangsttraining  € 375,- voor 10 trainingen
  • Examentraining    € 115,- per dag
  • Huiswerkklas        € 125,- p/m

 

Eenmalig inschrijfgeld: Huiswerkbegeleiding € 36,- bijles 10,-.

 

button-diensten button-aanmelden
 

Meer over Studiekring Bilthoven

 

Studiekring Bilthoven is gevestigd in het nieuwe gebouw van de Brede School St. Theresia, een prachtige locatie centraal binnen het onderwijs! De brede school biedt naast Studiekring ruimte aan de Theresiaschool, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en beschikt over gemeenschappelijke ruimten (theaterzaal, vergaderzaal, gymzaal) die ook beschikbaar zijn voor buurtactiviteiten. De locatie is gelegen aan de Gregoriuslaan, binnen bereik van het station en goed bereikbaar voor leerlingen uit Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Den Dolder en Bosch en Duin.

Op onze vestiging in Bilthoven geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). 

 Bekijk hier de routebeschrijving...

 

Foto's van Studiekring Bilthoven

Sk-bilthoven  hwbbilthoven  Huiswerkbegeleiding-Bilthoven-1 huiswerkbegeleiding-bilthoven-8

 theressiaONSHet_nieuwe_lyceumBerg-boschschool WPComeniusMovetomakeOPPU

Huiswerkbegeleiding 1 op 1

Heeft uw zoon of dochter extra individuele begeleiding nodig om bijvoorbeeld extra te oefenen met studievaardigheden of om extra uitleg te krijgen over een bepaald vak? Dan is dat mogelijk.

In de 1 op 1 huiswerkbegeleiding combineren we de reguliere huiswerkbegeleiding met ‘doeluren’. Zo krijgt uw zoon of dochter naast de huiswerkbegeleiding in een één-op-één situatie extra uitleg, ondersteuning of oefening onder persoonlijke begeleiding van een docent. Wilt u dat uw zoon of dochter extra hulp krijgt bij het leren maken van een planning? Of is er toch meer uitleg nodig over de beste manier van het opschrijven van wiskundesommen? Dan kunt u de reguliere huiswerkbegeleiding eenvoudig uitbreiden met nog meer individuele begeleiding. De doeluren zijn geheel naar wens in te zetten en zoals altijd kunt u digitaal de vorderingen volgen.

Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven...