Studiekring Bilthoven - huiswerkbegeleiding & bijles

bilthoven

Studiekring Bilthoven: Gregoriuslaan 4,3723 KR Bilthoven (In Brede School St. Theresia). Bekijk hier routebeschrijving...
Openingstijden: Huiswerkbegeleiding op werkdagen van 15.15 uur tot 18.15 uur. Overige begeleiding zoals bijles en studiementoraat op deze tijden of in overleg ervoor en erna.

VESTIGINGSMANAGER

Hans Meijer

De vestigingsmanager van Bilthoven is Hans Meijer. Hans is afgestudeerd als orthopedagoog met als specialisatie 'leerlingenzorg'. Het is een enthousiaste docent die door zijn enthousiasme leerlingen weet te motiveren. Na begonnen te zijn aan de PABO is hij er achter gekomen dat hij het  begeleiden van leerlingen die school soms lastig vinden erg leuk vindt.

 

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

cta-rond

 

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 

reacties4

TARIEVEN STUDIEKRING BILTHOVEN

banner-meelopen

HUISWERKBEGELEIDING

  • 3 dagen   € 299,- per maand
  • 4 dagen   € 367,50 per maand
  • 5 dagen   € 407,50 per maand

BIJLES 

  • Middelbare school   € 36,50 per uur
  • Groepen 7 en 8      € 36,50 per uur
  • Online                   € 30,50 per uur
  • HBO/WO                € 47,- per uur

OVERIG

  • Faalangsttraining  € 375,- voor 10 trainingen
  • Examentraining    € 115,- per dag
  • Huiswerkklas        € 125,- p/m

 

Eenmalig inschrijfgeld: Huiswerkbegeleiding € 36,- bijles 10,-.

button-diensten button-aanmelden
 

Meer over Studiekring Bilthoven 

Studiekring Bilthoven is gevestigd in het nieuwe gebouw van de Brede School St. Theresia, een prachtige locatie centraal binnen het onderwijs! De brede school biedt naast Studiekring ruimte aan de Theresiaschool, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en beschikt over gemeenschappelijke ruimten (theaterzaal, vergaderzaal, gymzaal) die ook beschikbaar zijn voor buurtactiviteiten. De locatie is gelegen aan de Gregoriuslaan, binnen bereik van het station en goed bereikbaar voor leerlingen uit Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Den Dolder en Bosch en Duin.

Op onze vestiging in Bilthoven geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). 

Bekijk hier de routebeschrijving... 

Cursus 3D-leren

Veel scholieren vinden leren niet leuk en zien vooral hoeveel tijd het leren kost. Maar wat als leren sneller zou gaan? Wat als leren leuker zou worden? Wat als je zo kunt leren dat alles wat je leert in één keer blijft hangen?

In deze cursus leer je in acht lessen van één uur over de verschillende manieren waarop je kunt leren. Je leert onder andere hoe je snel en gemakkelijk kunt leren voor vakken met veel tekst, hoe je snel efficiënt woordjes kunt leren en hoe het best leert voor wiskunde en rekenen. Aan het einde van deze cursus begrijp je teksten beter, kun je teksten makkelijker onthouden, zie je verbanden beter, leer je woordjes makkelijker en wiskunde oplossen.

De cursus start 21 april en loopt tot in juni, op dinsdagen van 19.15-20.15 uur. De kosten bedragen 110 euro. Inschrijven kan door voor 17 april een mail te sturen aan bilthoven@studiekring.nl.

Foto's van Studiekring Bilthoven

Sk-bilthoven  hwbbilthoven  Huiswerkbegeleiding-Bilthoven-1 huiswerkbegeleiding-bilthoven-8

 theressiaONSHet_nieuwe_lyceumBerg-boschschool WPComeniusMovetomakeOPPU