Huiswerkbegeleiding en bijles in Bilthoven

STUDIEKRING BILTHOVEN

Vestiging-Bilthoven-2

hwbbilthoven   hwbbilthoven2   huiswerkbegeleiding-bilthoven-9

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

fabianDe vestigingsmanager van Bilthoven is Fabian Hofstede. Fabian heeft vele jaren in het onderwijs gewerkt en weet zo aandacht te geven aan precies die punten waar leerlingen mee worstelen. Ook weet hij leerproblemen op te lossen en leerlingen te leren plannen.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Bilthoven kunt u o.a. terecht voor:

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Onze dochter leert leren bij Studiekring: de basis voor haar hele schoolcarriere!

M. Vooijs, ouder


Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


theressiaONSHet_nieuwe_lyceumBerg-boschschool WPComeniusOPPUMovetomake

Meer over Studiekring Bilthoven

Studiekring Bilthoven is gevestigd in het nieuwe gebouw van de Brede School St. Theresia, een prachtige locatie centraal binnen het onderwijs! De brede school biedt naast Studiekring ruimte aan de Theresiaschool, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en beschikt over gemeenschappelijke ruimten (theaterzaal, vergaderzaal, gymzaal) die ook beschikbaar zijn voor buurtactiviteiten. De locatie is gelegen aan de Gregoriuslaan, binnen bereik van het station en goed bereikbaar voor leerlingen uit Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Den Dolder en Bosch en Duin.

Op onze vestiging in Bilthoven geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). 

Huiswerkbegeleiding 1 op 1

Heeft uw zoon of dochter extra individuele begeleiding nodig om bijvoorbeeld extra te oefenen met studievaardigheden of om extra uitleg te krijgen over een bepaald vak? Dan is dat mogelijk.

In de 1 op 1 huiswerkbegeleiding combineren we de reguliere huiswerkbegeleiding met ‘doeluren’. Zo krijgt uw zoon of dochter naast de huiswerkbegeleiding in een één-op-één situatie extra uitleg, ondersteuning of oefening onder persoonlijke begeleiding van een docent. Wilt u dat uw zoon of dochter extra hulp krijgt bij het leren maken van een planning? Of is er toch meer uitleg nodig over de beste manier van het opschrijven van wiskundesommen? Dan kunt u de reguliere huiswerkbegeleiding eenvoudig uitbreiden met nog meer individuele begeleiding. De doeluren zijn geheel naar wens in te zetten en zoals altijd kunt u digitaal de vorderingen volgen.

Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

Foto's van de vestiging

hwbbilthoven hwbbilthoven2