Huiswerkbegeleiding en bijles in De Bilt

STUDIEKRING DE BILT

Studiekring-de-bilt-nieuw

 huiswerkbegeleiding  Bijles 

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

fabianDe vestigingsmanager van Bilthoven is Fabian Hofstede. Fabian heeft vele jaren in het onderwijs gewerkt en weet zo aandacht te geven aan precies die punten waar leerlingen mee worstelen. Ook weet hij leerproblemen op te lossen en leerlingen te leren plannen.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in De Bilt kunt u o.a. terecht voor:

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Je krijgt koekjes en limonade en voor de rest heb je thuis weinig huiswerk, dat is heel fijn

Beate , leerling


Lees meer reacties...

NIEUW! HUISWERKKLAS OP STUDIEKRING

Lichte vorm van begeleiding voor zelfstandige leerlingen in een rustige werkomgeving, maximaal 2 dagen per week voor €125,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier door te kiezen voor 'Huiswerkklas op Studiekring' als dienst. Klik hier of mail voor meer informatie.

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

WereldwijsONSHet_nieuwe_lyceumWPComeniusOPPUMovetomake

Meer over Studiekring De Bilt

Studiekring De Bilt is ondergebracht in het 'Het Lichtruim' aan het Planetenplein 2 in Bilthoven. De locatie is zowel per fiets als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Op onze vestiging in De Bilt geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

HUISWERKBEGELEIDING 1 OP 1

Heeft uw zoon of dochter extra individuele begeleiding nodig om bijvoorbeeld extra te oefenen met studievaardigheden of om extra uitleg te krijgen over een bepaald vak? Dan is dat mogelijk.

In de 1 op 1 huiswerkbegeleiding combineren we de reguliere huiswerkbegeleiding met ‘doeluren’. Zo krijgt uw zoon of dochter naast de huiswerkbegeleiding in een één-op-één situatie extra uitleg, ondersteuning of oefening onder persoonlijke begeleiding van een docent. Wilt u dat uw zoon of dochter extra hulp krijgt bij het leren maken van een planning? Of is er toch meer uitleg nodig over de beste manier van het opschrijven van wiskundesommen? Dan kunt u de reguliere huiswerkbegeleiding eenvoudig uitbreiden met nog meer individuele begeleiding. De doeluren zijn geheel naar wens in te zetten en zoals altijd kunt u digitaal de vorderingen volgen.

Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

Foto's van de vestiging

huiswerkbegeleidingBijles