Studiekring De Bilt - huiswerkbegeleiding & bijles

de-bilt

Studiekring De Bilt: Planetenplein 2, 3721 LH Bilthoven (In  het Lichtruim). Bekijk de routebeschrijving...
Openingstijden: Huiswerkbegeleiding van ma. t/m do. van 15.15u tot 18.15u. Bijles op deze tijden of in overleg ervoor en erna.

VESTIGINGSMANAGER

 

fabian

De vestigingsmanager van Bilthoven is Fabian Hofstede. Fabian heeft vele jaren in het onderwijs gewerkt en weet zo aandacht te geven aan precies die punten waar leerlingen mee worstelen. Ook weet hij leerproblemen op te lossen en leerlingen te leren plannen.

 

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

cta-rond

 

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 

reacties4

TARIEVEN STUDIEKRING DE BILT

banner-meelopen

HUISWERKBEGELEIDING

  • 3 dagen   € 299,- per maand
  • 4 dagen   € 367,50 per maand

BIJLES 

  • Middelbare school   € 36,50 per uur
  • Groepen 7 en 8      € 36,50 per uur
  • Online                   € 30,50 per uur
  • HBO/WO                € 47,- per uur

OVERIG

  • Faalangsttraining  € 375,- voor 10 trainingen
  • Examentraining    € 115,- per dag
  • Huiswerkklas        € 125,- p/m

 

Eenmalig inschrijfgeld: Huiswerkbegeleiding € 36,- bijles € 10,-

button-diensten button-aanmelden
 

Meer over Studiekring De Bilt

 

Studiekring De Bilt is ondergebracht in het 'Het Lichtruim' aan het Planetenplein 2 in Bilthoven. De locatie is zowel per fiets als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Op onze vestiging in De Bilt geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

Bekijk de routebeschrijving...

 

Foto's van Studiekring De Bilt

Huiswerkbegeleiding-de-bilt  Studiekring-de-bilt   

 WereldwijsONSHet_nieuwe_lyceumWPComeniusOPPUMovetomake

NIEUW! HUISWERKKLAS OP STUDIEKRING

Lichte vorm van begeleiding voor zelfstandige leerlingen in een rustige werkomgeving, maximaal 2 dagen per week voor €125,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier door te kiezen voor 'Huiswerkklas op Studiekring' als dienst. Klik hier of mail voor meer informatie.

HUISWERKBEGELEIDING 1 OP 1

Heeft uw zoon of dochter extra individuele begeleiding nodig om bijvoorbeeld extra te oefenen met studievaardigheden of om extra uitleg te krijgen over een bepaald vak? Dan is dat mogelijk.

In de 1 op 1 huiswerkbegeleiding combineren we de reguliere huiswerkbegeleiding met ‘doeluren’. Zo krijgt uw zoon of dochter naast de huiswerkbegeleiding in een één-op-één situatie extra uitleg, ondersteuning of oefening onder persoonlijke begeleiding van een docent. Wilt u dat uw zoon of dochter extra hulp krijgt bij het leren maken van een planning? Of is er toch meer uitleg nodig over de beste manier van het opschrijven van wiskundesommen? Dan kunt u de reguliere huiswerkbegeleiding eenvoudig uitbreiden met nog meer individuele begeleiding. De doeluren zijn geheel naar wens in te zetten en zoals altijd kunt u digitaal de vorderingen volgen.

Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven...