Huiswerkbegeleiding en bijles in Den Bosch

STUDIEKRING DEN BOSCH

den_bosch

den-bosch-huiswerkbegeleiding-2   den-bosch-huiswerkbegeleiding-1   Huiswerkbegeleiding-denbosch1

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Anja Spooren

De vestigingsmanager van Studiekring Den Bosch is Anja Spooren. Naast haar ondersteunende banen in het bedrijfsleven heeft zij HBO Facilitair Management en HBO Communicatie gestudeerd. Zij wil anderen graag helpen en werken in het onderwijs is al jaren haar ambitie. Om dit te kunnen bereiken, is zij als vrijwilliger aan de slag gegaan in de onderwijssector. Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Den Bosch kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken


Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Wij als ouders en onze zoon zelf zijn heel erg tevreden over de huiswerkbegeleiding. Het geeft structuur, regelmaat en een extra steuntje in de rug voor onze zoon.

A. van den Berg, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


Stedelijk_gymnasiumHervion_CollegeDs._Pierson_CollegeSancta_MariaSint_Jans_LyceumJeroen_Bosch_CollegeKoning_willem_1Fontys

Meer over Studiekring Den Bosch

Studiekring Den Bosch is voor leerlingen uit Den Bosch, Rosmalen en Empel goed te bereiken. De locatie waar huiswerkbegeleiding en bijlessen gegeven worden is het Hinthamereinde 28.

Op onze vestiging in Den Bosch geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

Foto's van de vestiging

Huiswerkbegeleiding-denboschHuiswerkbegeleiding-denbosch1