Huiswerkbegeleiding en bijles in Dordrecht

IEDERE DINSDAG HUISWERKSPREEKUUR

Wilt u uw kind helpen met huiswerk, maar weet u niet goed hoe u dat het beste kunt doen? Bent u op zoek naar goede studietips voor uw zoon of dochter? Of heeft u vragen over bijlessen, huiswerkbegeleiding of faalangstreductietraining? Kom dan naar ons gratis huiswerk-spreekuur voor ouders. Elke dinsdag van 14.00-15.00 uur!

STUDIEKRING DORDRECHT

Studiekring-dordrecht

 Huiswerkbegeleiding Dordrecht01  Huiswerkbegeleiding Dordrecht02  Bijles-dordrecht02

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

CandyDe vestigingsmanager van Studiekring Dordrecht is Candy Lo-A-Foe. Candy heeft Pedagogische wetenschappen met de master Orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Hiervoor heeft zij als orthopedagoog met kinderen en jeugdigen in de jeugdzorg en het onderwijs gewerkt.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Dordrecht kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken
  • Huiswerkklas

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Prima, vestiging met professionele begeleiding. Goed voor kinderen met concentratieproblemen of kinderen die een meer persoonlijke aanpak vragen.

A. Huisman, ouder

Lees meer reacties...

NIEUW! HUISWERKKLAS OP STUDIEKRING

Lichte vorm van begeleiding voor zelfstandige leerlingen in een rustige werkomgeving, maximaal 2 dagen per week voor €125,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier door te kiezen voor 'Huiswerkklas op Studiekring' als dienst. Klik hier of mail voor meer informatie.

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Kinderpraktijk E-Bos orthopedagogiek oranje-wit CJG Dordrecht

Meer over Studiekring Dordrecht

Studiekring Dordrecht is gelegen aan de Nicolaas Maessingel 195A, vlakbij het centrum van Dordrecht. De locatie is zowel met de fiets als met het openbaar vervoer (200 meter lopen vanaf station Dordrecht) goed te bereiken.

Op onze vestiging in Dordrecht geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). Ook worden er op deze vestiging faalangsttrainingen gegeven.

bewuste-ouders 

Foto's van de vestiging

Huiswerkbegeleiding Dordrecht01Huiswerkbegeleiding Dordrecht02