Studiekring Hoorn Werenfridus - huiswerkbegeleiding & bijles

hoorn-werenfridus

Studiekring Hoorn Werenfridus: De Keyzerstraat 1, 1624 BX Hoorn (Alleen voor leerlingen van het Tabor College Werenfridus)
 Bekijk de routebeschrijving...
Openingstijden: Huiswerkbegeleiding van ma. t/m vr. van14.00u tot 18.00u. Bijles op deze tijden of in overleg ervoor en erna.

VESTIGINGSMANAGER

Alice

De vestigingsmanager van Studiekring Hoorn Werenfridus is Alice Wallaart. Alice heeft de HEAO afgerond en is daarna gaan werken bij verschillende uitzendbureaus. In die periode gaf Alice fietsles aan allochtone vrouwen. Door het geven van fietsles realiseerde zij zich dat ze ontzettend veel plezier had in het aanleren van vaardigheden en het vergroten van het zelfvertrouwen. 
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

cta-rond

 

Bel me terug

 

reacties4

TARIEVEN STUDIEKRING HOORN WERENFRIDUS

banner-meelopen

HUISWERKBEGELEIDING

  • 3 dagen   € 267,- per maand
  • 4 dagen   € 326,- per maand
  • 5 dagen   € 368,50 per maand

BIJLES 

  • VO/PO    € 36,50 per uur
  • Online     € 30,50 per uur
  • HBO/WO  € 47,- per uur

OVERIG

  • Faalangsttraining  € 375,- voor 10 trainingen
  • Examentraining    € 115,- per dag
  • Huiswerkklas        € 125,- p/m

Eenmalig inschrijfgeld: Huiswerkbegeleiding € 36,- bijles € 10,-.

button-diensten button-aanmelden
 

Meer over Studiekring Hoorn Werenfridus

Deze vestiging in Hoorn is ondergebracht in lokalen van Tabor College Werenfridus. De studiebegeleiding op deze vestiging is alleen toegankelijk van leerlingen van deze school. De vestiging is zowel met de fiets, de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken voor leerlingen uit Hoorn en omstreken.

Op onze vestiging in Hoorn geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).
Bekijk de routebeschrijving...

Foto's van Studiekring Hoorn Werenfridus

Studiekring_Hoorn_Werenfridus  huiswerkbegeleiding-hoorn04  Studiekring_Hoorn_Werenfridus1 Huiswerkbegeiding_Studiekring_Hoorn_Werenfridus

Tabor

Nieuw! Huiswerkklas op Studiekring

Lichte vorm van begeleiding voor zelfstandige leerlingen in een rustige werkomgeving, maximaal 2 dagen per week voor €125,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier door te kiezen voor 'Huiswerkklas op Studiekring' als dienst. Klik hier of mail voor meer informatie.