Huiswerkbegeleiding en bijles in Oss

STUDIEKRING OSS

gevel oss

 Huiswerkbegeleiding-oss1  huiswerkbegeleiding-oss02 huiswerkbegeleiding-oss03

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Xandrieke van ErpDe vestigingsmanager van Studiekring Oss is Xandrieke van Erp. Xandrieke heeft Orthopedagogiek gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens deze studie heeft ze gewerkt met jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Xandrieke werkt graag met jongeren en ze vindt het een uitdaging om ze te motiveren.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Oss kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken
  • Huiswerkklas

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Onze kinderen en wij zijn zeer enthousiast over de wijze waarop er huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Zij gaan er graag naar toe, ze leren leren en ervaren de rust dat zij overzicht hebben gekregen door het plannen van hun huiswerk en opdrachten. Het heeft daarbij ook de resultaten flink positief beïnvloed!

 J. Balsters, ouder

Lees meer reacties...

NIEUW! HUISWERKKLAS OP STUDIEKRING

Lichte vorm van begeleiding voor zelfstandige leerlingen in een rustige werkomgeving, maximaal 2 dagen per week voor €125,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier door te kiezen voor 'Huiswerkklas op Studiekring' als dienst. Klik hier of mail voor meer informatie.

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over Studiekring Oss

De vestiging is gelegen aan de Goudmijnhof 60 (voorheen Goudmijnstraat 7) in Oss. De vestiging is voor leerlingen uit Oss en omgeving zowel met  de fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Op onze vestiging in Oss geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). Ook worden er faalangstreductietrainingen gegeven op deze vestiging.

Fontys

Foto's van de vestiging

workshop-osshuiswerkbegeleiding-oss03