Studiekring Woudenberg - huiswerkbegeleiding & bijles

woudenberg

Studiekring Woudenberg: John F. Kennedylaan 6, 3931 XK Woudenberg (In de Rehobothschool toegankelijk voor alle leerlingen uit Woudenberg e.o.). Routebeschrijving...
Openingstijden: Huiswerkbegeleiding op maandag t/m donderdag van 15.30 tot 18.30 uur. Vrijdags gesloten. Overige begeleiding op deze tijden of in overleg ervoor en erna. 

VESTIGINGSMANAGER

maureen hubbelmeijer

Ard_TamminganieuwArd Tamminga is de vestigingsmanager van Studiekring Woudenberg. Samen met Maureen Hubbelmeijer is hij verantwoordelijk voor de begeleiding op de vestiging. Maureen heeft Geschiedenis gestudeerd in Nijmegen en lesbevoegdheid behaald voor dit vak. Na haar studie is zij 23 jaar werkzaam geweest als eindredacteur/verslaggever van De Woudenberger en de Scherpenzeelse Krant. In 2012 is zij vrijwillig studiecoach geworden bij het Studiecentrum Woudenberg, waar zij bezoekers met allerhande studievragen heeft geholpen.

 

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

cta-rond

 

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 

reacties4

TARIEVEN STUDIEKRING WOUDENBERG

banner-meelopen

HUISWERKBEGELEIDING

  • 3 dagen   € 282 per maand
  • 4 dagen   € 347,50 per maand

BIJLES 

  • Middelbare school  € 36,50 per uur
  • Groepen 7 en 8     € 36,50 per uur
  • Online                  € 30,50 per uur
  • HBO/WO               € 47,- per uur

OVERIG

  • Faalangsttraining  € 375,- voor 10 trainingen
  • Examentraining    € 115,- per dag
  • Huiswerkklas        € 125,- p/m

Eenmalig inschrijfgeld: Huiswerkbegeleiding € 36,- bijles € 10,-.

button-diensten button-aanmelden
 

Meer over Studiekring Woudenberg

Studiekring Woudenberg is gevestigd in een basisschool, de Rehobothschool, die staat in een rustige woonwijk ten noordwesten het centrum. Op loopafstand is een bushalte en de doorgaande wegen lopen langs de woonwijk. Voor leerlingen uit Woudenberg die in Amersfoort en Zeist naar school gaan ligt de vestiging vlak aan de fietsroute naar school. Ook voor leerlingen uit Scherpenzeel, Maarsbergen en Leusden is de vestiging prima bereikbaar.

Vanaf de hoofdingang van de school gaat u linksaf door de centrale hal van de school en vindt u lokaal van Studiekring. Hier wordt 4 dagen per week de huiswerkbegeleiding gegeven. Tevens is er een ruimte voor bijlessen en andere individuele afspraken.

Op onze vestiging in Woudenberg geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). Routebeschrijving...

NIEUW! HUISWERKKLAS OP STUDIEKRING

Lichte vorm van begeleiding voor zelfstandige leerlingen in een rustige werkomgeving, maximaal 2 dagen per week voor €125,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier door te kiezen voor 'Huiswerkklas op Studiekring' als dienst. Klik hier of mail voor meer informatie.

Foto's van Studiekring Woudenberg

Huiswerkbegeleiding_Woudenberg1  Huiswerkbegeleiding_Woudenberg2  Huiswerkbegeleiding_Woudenberg3 Studiekring_Woudenberg