Studiekring Zoetermeer - huiswerkbegeleiding & bijles

zoetermeer

Studiekring Zoetermeer: Parkdreef 56, 2724 EK Zoetermeer & Nimfkruidvaart 17, 2724 SR Zoetermeer. Bekijk hier de routebeschrijving...
Openingstijden: Huiswerkbegeleiding op werkdagen van 15.00 tot 18.00 uur. Overige begeleiding op deze tijden of in overleg ervoor en erna.

VESTIGINGSMANAGER

ilse van prooyen

De vestigingsmanager van Studiekring is Ilse van Prooijen. Ilse is afgestudeerd psycholoog, ze heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Na haar studie heeft zij onder andere gewerkt als tutor en mentor van eerste- en tweedejaars studenten psychologie aan deze universiteit. Hier merkte zij dat ze het erg leuk vindt om studenten nieuwe vaardigheden aan te leren, maar ook om hen persoonlijk te begeleiden.

 

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

cta-rond

 

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 

reacties4

TARIEVEN STUDIEKRING ZOETERMEER

banner-meelopen

HUISWERKBEGELEIDING

  • 3 dagen   € 299 per maand
  • 4 dagen   € 367,50 per maand
  • 5 dagen   € 407,50 per maand

BIJLES 

  • Middelbare school  € 36,50 per uur
  • Groepen 7 en 8     € 36,50 per uur
  • Online                  € 30,50 per uur
  • HBO/WO               € 47,- per uur

OVERIG

  • Faalangsttraining  € 375,- voor 10 trainingen
  • Examentraining    € 115,- per dag
  • Huiswerkklas        € 125,- p/m

Eenmalig inschrijfgeld: Huiswerkbegeleiding € 36,- bijles € 10,-.

button-diensten button-aanmelden
 

Meer over Studiekring Zoetermeer

Welkom op de pagina van Studiekring Zoetermeer Parkdreef. De vestiging heeft twee locaties midden in de wijk Seghwaert. Een locatie is gelegen aan de Parkdreef 56 waar wij wij de beschikking over mooie ruimtes met veel licht. Op deze locatie geven wij huiswerkbegeleiding, bijles en studiementoraat.

De andere locatie is gelegen aan de Nimfkruidvaart 17 op een woonerf bij een parkeerplaatsje. Op deze locatie wordt alleen bijles en studiementoraat gegeven. Door het grote Studiekringbord aan de pui is het niet te missen.

Beide locaties zijn goed te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer.

Op onze vestiging in Zoetermeer geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). Bekijk hier de routebeschrijving...

IEDERE WOENSDAG HUISWERK-SPREEKUUR!

Wilt u uw kind helpen met huiswerk, maar weet u niet goed hoe u dat het beste kunt doen? Bent u op zoek naar goede studietips voor uw zoon of dochter? Of heeft u vragen over bijlessen, huiswerkbegeleiding of faalangstreductietraining? Kom dan naar ons gratis huiswerk-spreekuur voor ouders. Elke woensdag van 14.00-15.00 uur!

Foto's van Studiekring Zoetermeer

Huiswerkbegeleiding-zoetermeer3  Huiswerkbegeleiding-zoetermeer  Huiswerkbegeleiding-zoetermeer2 Huiswerkbegeleiding-Zoetermeer

Oranje_Nassau_CollegeScholen_Combinatie_ZoetermeerAlfrink_CollegeErasmus_College_Zoetermeer perspectief