Studiekring Zoetermeer - huiswerkbegeleiding & bijles

ZoetermeerStudiekring Zoetermeer
Parkdreef 56 en 
Nimfkruidvaart 17 Zoetermeer
 
 

routebeschrijving

Openingstijden

 

Ma 15.00 - 18.00 uur
Di 15.00 - 18.00 uur
Wo 15.00 - 18.00 uur
Do 15.00 - 18.00 uur
Vr 15.00 - 18.00 uur
Het is vaak ook mogelijk om afspraken buiten deze openingstijden te maken. 


Vestigingsmanager

ilse van prooyen

super-docent

Ilse van Prooijen

alle-medewerkers

 

Studiekring Zoetermeer*

In Zoetermeer helpen wij scholieren van alle niveaus met het verbeteren van schoolprestaties. Op onze vestiging Zoetermeer geven wij huiswerkbegeleiding, bijles en diverse trainingen. De vestiging heeft twee locaties midden in de wijk Seghwaert. Een locatie is gelegen aan de Parkdreef 56, op deze locatie geven wij huiswerkbegeleiding, bijles en studiementoraat.De andere locatie is gelegen aan de Nimfkruidvaart 17 op een woonerf. Op deze locatie wordt alleen bijles en studiementoraat gegeven. Wij hebben een team van enthousiaste docenten die graag met je aan de slag gaan om weer plezier te krijgen in je schoolwerk. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen: neem vrijblijvend contact op of meld je direct aan.

15 juni – workshop ‘Helpen met huiswerk’

Voorzeggen, zeuren, zorgen maken en dwingen: voor veel ouders zorgt het huiswerk al op de basisschool voor grijze haren. De gratis workshop ‘Helpen met huiswerk' helpt ouders aan een aanpak die succes heeft. Onder begeleiding van ervaren begeleiders leren ouders door praktische opdrachten de tips, trucs en theorie om hun zoon of dochter te helpen met huiswerk. Zo slijpen goede gewoontes zich in, en verloopt de overstap naar de brugklas straks gemakkelijker. Natuurlijk is er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere ouders.

De workshop wordt op 15 juni gehouden op de vestiging van Studiekring Zoetermeer aan Parkdreef 56 en is gratis toegankelijk. De workshop is gericht op ouders met een kind in groep 7/8 van de basisschool, maar u bent ook welkom als u een kind in de brugklas heeft. Inloop vanaf 19.15 uur, we starten om 19.30 uur.

Aanmelden:

  • Nieuw bij Studiekring? Meld u hier aan en selecteer de dienst “Ouderworkshop”
  • Zit uw zoon of dochter al bij Studiekring? Meld u hier aan en selecteer “Nieuwe dienst aanmaken”.

Tarief