leren-is-leuk-middelStudiekring in Utrecht

In Utrecht en omgeving heeft Studiekring meerdere vestigingen waar leerlingen dagelijks terecht kunnen voor onder andere huiswerkbegeleiding en bijles. Op alle vestigingen staat een team van ervaren begeleiders met een passie voor onderwijs klaar om leerlingen te helpen met het verbeteren van schoolprestaties. Of de leerling van het vwo, havo, vmbo, hbo, wo of groep 7/8 van de basisschool komt, wij zorgen voor de juiste studiebegeleiding en een begeleider die ervaring heeft met het niveau dat wordt gevraagd.

 

cta-rond

  

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 
 Vestiging  Adres   Vestigingsmanager
Utrecht-leidsche-rijn-sk

Studiekring Utrecht Leidsche Rijn
Maartvlinder 1
3544 DA Utrecht
Meer over deze vestiging

Ireen te RietstapDe vestigingsmanager van Studiekring Utrecht Leidsche Rijn is Ireen te Rietstap. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Utrecht-oost-sk

Studiekring Utrecht Oost
Lucasbolwerk 15
3512 EH Utrecht
Meer over deze vestiging

Joyce BotdenDe vervangend vestigingsmanager van Studiekring Utrecht Oost is Joyce Botden. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

utrecht-west-sk

Studiekring Utrecht West
J.P. Coenstraat 119
3531 ES Utrecht
Meer over deze vestiging

Caroline van der HavenDe vestigingsmanager van Studiekring Utrecht West is Caroline van der Haven. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

banner-meelopen

Meer over Studiekring Utrecht

Naast vestigingen in De Bilt, Bilthoven, Houten, Maarssen, Nieuwegein en Zeist heeft Studiekring drie vestigingen in de stad Utrecht. Studiekring is gevestigd aan de JP Coenstraat 119 in Utrecht West, aan het Lucasbolwerk 15 in Utrecht Oost en in het Leidsche Rijn College aan de Maartvllinder 1. Op alle vestigingen zijn ook basisscholieren uit groep 7 en 8 die extra hulp nodig hebben met taal en rekenen van harte welkom voor basisschoolbegeleiding.

De vestigingen in Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Houten, Maarssen, Nieuwegein en Zeist zijn goed bereikbaar met zowel de fiets als het openbaar vervoer.