Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Dat is nog best lastig. (Tijdelijk) extra ondersteuning nodig? Dan is Huiswerkbegeleiding van Studiekring iets voor jou. Op school of op één van onze eigen locaties, altijd bij jou de buurt.

Begeleid huiswerk maken bij Studiekring. Dat is 3 tot 5 middagen per week samen met een studiecoach werken aan huiswerk én aan vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Zoals plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Je maakt bij ons je huiswerk in een kleine groep en in een rustige, positieve omgeving. Op vaste tijden, dus vrij is vrij. Dat geeft ook rust in huis.

In het kort

  • voor alle vwo-, havo- en vmbo-leerlingen
  • 3, 4 of 5 middagen per week
  • in een kleine groep huiswerk maken, begeleid door een studiecoach
  • studievaardigheden versterken
  • Wekelijkse updates per mail en maandelijkse evaluaties 

Huiswerkbegeleiding in 5 stappen

intake31. Intake
In een intake met je ouders bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.

planvaanpak22. Plan van aanpak
We maken een persoonlijk plan van aanpak. We bellen ook even met je mentor op school, als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer de leerdoelen, aandachtspunten, het aantal begeleidingsuren, de kosten en de manier waarop we contact houden.

aandeslag23. Aan de slag
Tijdens de huiswerkbegeleidingsmiddag ga je zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag. Onze studiecoach geeft tips, overhoort en bespreekt opdrachten. Of geeft extra oefeningen als er tijd over is. Aan het eind van de middag bereiden we de volgende schooldag voor.

vooruitgang24. Voortgang
We houden je natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Je krijgt 24/7 online toegang tot Mijn Studiekring: een persoonlijk, beveiligd e-dossier. Hierin lees je hoe het gaat én je vindt er andere handige zaken, zoals de aanwezigheid en de status van facturen en betalingen. Daarnaast ontvang je wekelijkse updates per mail.

Icevaluatie25. Evalueren
Elke twee maanden evalueren we. Dat kan in een persoonlijk gesprek met je ouders, maar ook telefonisch. Is er minder begeleiding nodig, of juist meer? Dan stellen we in overleg het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer gemotiveerd en helemaal zelfstandig verder kunt. 
aanmelden-rood

 

Huiswerkbegeleiding
vanaf € 295

De prijs varieert per vestiging. Bekijk hier het tarief voor de vestiging van uw keuze.

Wij bieden ook:

asteriks Bijles, één op één van een vakdocent
asteriks Huiswerkklas, hier kun je rustig en onder toezicht van een docent huiswerk maken
asteriks Studiecoaching, één op één hulp bij het organiseren van schoolwerk
asteriks Diverse trainingingen, waaronder examentraining en faalangsttraining

Huiswerkbegeleiding
vanaf € 295

De prijs varieert per vestiging. Bekijk hier het tarief voor de vestiging van uw keuze.

Reacties

sterren388 klanten beoordelen de diensten van Studiekring met een 4,6/ 5.

review

"Studiekring geeft mijn zoon, die Asperger en ADHD heeft, de nodige structuur in zijn schoolwerk, wat anders een hopeloze brij zou zijn. De wekelijkse voortgang wordt in detail aan mij doorgegeven per email en er zijn regelmatige evaluatie momenten om het plan van aanpak bij te stellen naar behoefte. Het werkt heel goed!"

- Marijke

Bekijk alle beoordelingen