Studiebegeleiding Bergen op Zoom

STUDIEKRING BERGEN OP ZOOM

Studiekring-Bergen-op-Zoom-nieuw

 huiswerkbegeleiding  Bijles  Studiekring-boz1

Bekijk hier de routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

ellen hoppenbouwersEllen Hoppenbrouwers is de vestigingsmanager van Studiekring Bergen op Zoom. Na het behalen van haar Pabo diploma heeft zij voor Docent Muziek gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg. In haar afstudeerjaar heeft zij zich toegelegd op de onderwerpen vakoverstijgend onderwijs en meervoudige intelligentie, waardoor zij zich erg heeft verdiept in de verschillende leerstijlen van leerlingen. Lees meer en bekijk alle medewerkers op deze vestiging...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Bergen op Zoom kunt u terecht voor diverse vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus


Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN EN REACTIES VAN OUDERS & LEERLINGEN

Geslaagd

Prima voor elkaar. Onze zoon is stukken vooruit gegaan en vindt het fijn, dat alle huiswerk af is en dat hij dan de avond en het weekend voor zichzelf heeft. Ga zo door!

An. Wolfert, ouder

Lees meer reacties...

Ieder weekend huiswerkvrij!aanmeldbutton


Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Bergen op Zoom

Leerlingen uit Bergen op Zoom en omgeving  hun schoolwerk kunnen voor studiebegeleiding terecht bij huiswerkinstituut Studiekring Bergen op Zoom. In een mooie lichte ruimte op de eerste verdieping van het pand boven Ekoplaza aan de Wassenaarstraat kunnen leerlingen van alle niveaus terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles.

Scholieren kunnen iedere doordeweekse middag bij Studiekring Bergen op Zoom terecht voor het werken aan hun huiswerk en het verbeteren van hun studievaardigheden in onze huiswerkbegeleiding.  Bijles is er voor alle schoolvakken, en óók voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool!
De vestiging van Studiekring Bergen op Zoom ligt zeer centraal, aan de rand van het winkelcentrum. De locatie is dan ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets, ook voor leerlingen die uit de omgeving van Bergen op Zoom komen.