bijles2

Studiebegeleiding in Bergen op Zoom 

In Bergen op Zoom en omstreken heeft Studiekring meerdere vestigingen waar leerlingen terecht kunnen voor professionele studiebegeleiding. Klik op de vestiging voor een overzicht van alle diensten, de tarieven en de docenten.

Overzicht van vestigingen in Bergen op Zoom en nabije omgeving:

Vestiging  Adres 
Studiekring Bergen op Zoom

Wassenaarstraat 32a
4611 BV Bergen op Zoom

Studiekring Bergen op Zoom Mollerlyceum 
 

Bolwerk Zuid 168
4611 DX Bergen op Zoom

Studiekring Roosendaal Centrum

Admiraal Lonckestraat 1a
4702 XH Roosendaal

Studiekring Roosendaal Norbertus

Lyceumlaan 10
4702 XG Roosendaal

Studiekring Etten-Leur

Bisschopsmolenstraat 52A
4876 AP Etten-Leur

Ieder weekend huiswerkvrij!aanmeldbutton


Meer over studiebegeleiding in Studiekring in Bergen op Zoom

Leerlingen uit Bergen op Zoom en omgeving kunnen voor studiebegeleiding terecht op twee vestigingen van huiswerkinstituut Studiekring in Bergen op Zoom. Op het Mollerlyceum en op een mooie lichte ruimte op de eerste verdieping van het pand boven Ekoplaza aan de Wassenaarstraat kunnen leerlingen van alle niveaus terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles.

Scholieren kunnen iedere doordeweekse middag bij Studiekring in Bergen op Zoom terecht voor het werken aan hun huiswerk en het verbeteren van hun studievaardigheden in onze huiswerkbegeleiding. Bijles is er voor alle schoolvakken, en óók voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool!
De vestigingen van Studiekring Bergen op Zoom zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets, ook voor leerlingen die uit de omgeving van Bergen op Zoom komen.