Studiebegeleiding in Bilthoven

STUDIEKRING BILTHOVEN

Vestiging-Bilthoven-2

hwbbilthoven   hwbbilthoven2   huiswerkbegeleiding-bilthoven-9

Bekijk de routebeschrijving...

DOCENTENTEAM

fabian

Fabian Hofstede is de vestigingsmanager van Studiekring Bilthoven. Hij weet precies met welke problemen leerlingen worstelen omdat hij vele jaren in het onderwijs heeft gewerkt. Fabian is goed in het helpen van leerlingen met leerproblemen en het leren plannen.

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Bilthoven kunt u terecht voor diverse vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

De sfeer thuis is weer gezellig en onze zoon komt na voor hem een lange dag vrolijk thuis binnenvallen. Ook zit hij weer beter in zijn vel door betere studieresultaten.

D. Schlosser, ouder


Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Bilthoven

Voor leerlingen die  wat extra hulp kunnen gebruiken bij hun schoolwerk is studiebegeleiding een uitkomst! Bij Studiekring Bilthoven kunnen leerlingen onder andere huiswerkbegeleiding en bijles volgen.

In de huiswerkbegeleiding werken scholieren aan hun huiswerk en ze verbeteren er hun studievaardigheden. Dit kan drie, vier of vijf werkdagen per week. Voor leerlingen die problemen hebben met één speciaal vak is er bijles. Wij bieden bijlessen in alle schoolvakken. Zelfs voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool zijn er bijlessen! Naast bijles en huiswerkbegeleiding worden er in Bilthoven ook individuele faalangstreductietrainingen gegeven. Bij al onze vormen van begeleiding staat de leerling voorop. Wij hanteren dus een heel persoonlijke benadering, iedere leerling is immers anders!

Ons Huiswerkinstituut in Bilthoven is gevestigd in een prachtige locatie in het nieuwe gebouw van de Brede School St. Theresia, gelegen aan de Gregoriuslaan.

Omdat de huiswerkbegeleiding in Bilthoven plaatsvindt op een centrale locatie binnen bereik van het station, is de vestiging ook zeer goed bereikbaar voor leerlingen uit De Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Den Dolder en Bosch en Duin.