Studiebegeleiding in Breda

STUDIEKRING BREDA

SK-breda2

hwbbreda2      hwbbreda       hwbbreda3

Klik hier voor de routebeschrijving...

DOCENTENTEAM

foto lisette 2Lisette Prevoo is de vestigingsmanager van Studiekring Breda. Zij vindt het leuk om  jongeren te motiveren om goed met hun huiswerk aan de slag te gaan. Lisette vindt het belangrijk om vanuit een gelijkwaardige rol met elkaar om te gaan.
Lees meer en bekijk alle medewerkers van Studiekring Breda...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Breda kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding, 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op bijna alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Fijn dat de vestigingmanager meteen reageert als ik als ouder een vraag op opmerking heb. Haar eerlijkheid zowel naar ons als naar onze zoon waardeer ik zeer.

B. Skubisz, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Breda

In de wijk Chassé, vlakbij het Wilhelminapark en het centrum van Breda, kunnen Bredase scholieren terecht voor studiebegeleiding. Huiswerkinstituut Studiekring Breda is gevestigd boven de jeugdtandarts en uitzendbureau Unique aan de Nieuwe Ginnekenstraat.

Middelbare scholieren van alle niveaus kunnen bij Studiekring terecht voor huiswerkbegeleiding. Ze worden hier professioneel begeleid bij het maken van hun huiswerk en het werken aan studievaardigheden. Huiswerkbegeleiding wordt geboden in drie varianten; drie, vier of vijf werkdagen per week. Ouders worden regelmatig op de hoogte gehouden over de vorderingen die hun kind maakt. Op deze vestiging wordt er ook bijles gegeven in alle schoolvakken, zélfs voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs!