Studiebegeleiding in Den Bosch

STUDIEKRING DEN BOSCH

den_bosch

den-bosch-huiswerkbegeleiding-2   den-bosch-huiswerkbegeleiding-1   Huiswerkbegeleiding-denbosch1

Bekijk hier de routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Anja Spooren

De vestigingsmanager van Studiekring Den Bosch is Anja Spooren. Naast haar ondersteunende banen in het bedrijfsleven heeft zij HBO Facilitair Management en HBO Communicatie gestudeerd. Zij wil anderen graag helpen en werken in het onderwijs is al jaren haar ambitie. Om dit te kunnen bereiken, is zij als vrijwilliger aan de slag gegaan in de onderwijssector. Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Den Bosch kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus


Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Goede begeleiding door hulp bij plannen, overhoren, kennis aanreiken. Enthousiaste en betrokken docenten. Betere leerprestaties zonder extra inspanningen van -of frustraties- bij het thuisfront.

Marie-José, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Den Bosch

Huiswerkinsituut Studiekring Den Bosch ligt midden in het centrum van Den Bosch. Op deze vestiging verzorgen wij diverse vormen van studiebegeleiding zoals huiswerkbegeleiding en bijles.

In de huiswerkbegeleiding hangt een gemoedelijke sfeer, waardoor leerlingen geconcentreerd aan hun huiswerk kunnen werken. Naast deze rustige omgeving biedt huiswerkinstituut Studiekring ook begeleiding op het gebied van planning en structuur. Ook wordt er begeleiding geboden op het gebied van leermethodes. Met de leerling samen wordt er naar een manier gezocht die voor hem of haar het best werkt. Wanneer er inhoudelijke problemen zijn bij het leren van specifieke vakken biedt bijles een uitkomst. In onze bijlessen wordt er met een bekwame bijlesdocent gewerkt aan moeilijkheden binnen het vakgebied die de leerling zelf kan aandragen. In Den Bosch worden bijlessen en huiswerkbegeleiding aangeboden voor ieder middelbare schooltype, maar ook leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool zijn welkom.