Studiebegeleiding in Dordrecht

STUDIEKRING DORDRECHT

Studiekring_Dordrecht

 huiswerkbegeleiding  Bijles 

Bekijk hier de routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Candy

Candy Lo-A-Foe is de vestigingsmanager van Studiekring Dordrecht. heeft Pedagogische wetenschappen met de master Orthopedagogiek gestudeerd. Voordat Candy bij Studiekring kwam werken heeft zij als orthopedagoog met kinderen en jeugdigen in de jeugdzorg en het onderwijs gewerkt.

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Dordrecht kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Prima, vestiging met professionele begeleiding. Goed voor kinderen met concentratieproblemen of kinderen die een meer persoonlijke aanpak vragen.

A. Huisman, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Kinderpraktijk E-Bos orthopedagogiek

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Dordrecht

Huiswerkinstituut Studiekring Dordrecht is gevestigd aan de Nicolaas Maessingel 195a in Dordrecht, vlakbij het centrum van Dordrecht.  Leerlingen uit Dordrecht en omgeving zijn bij ons huiswerkinstituut aan het juiste adres voor studiebegeleiding. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er hulp geboden aan leerlingen die moeite hebben met het plannen en structureren van hun huiswerk en toetsen. Naast het maken van een goede planning, hecht Studiekring veel waarde aan de manier van leren. Daarom wordt er met de leerling gekeken welke methode voor hem of haar het beste werkt. Zo wordt het leren niet alleen leuker, maar worden er ook betere resultaten gehaald. Wanneer een leerling tegen vakinhoudelijke problemen aanloopt, biedt Studiekring Dordrecht bijles op alle niveaus van de middelbare school, maar ook voor groep 7 en 8.