Studiebegeleiding in Ede

STUDIEKRING EDE

Pand-ede

Huiswerkbegeleiding-Ede   Huiswerkbegeleiding-Ede1   Huiswerkbegeleiding-Ede6

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Niels VisscherDe vestigingsmanager van Studiekring Ede is Niels Visscher. Niels heeft zowel theologie als geschiedenis gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Al vroeg tijdens zijn studie is hij zich bezig gaan houden met het onderwijs. In eerste instantie door als voorzitter van een werkgroep Onderwijs, Cultuur en Wetenschap actief te zijn bij een politieke jongerenorganisatie. Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Ede kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Achteraf hebben we spijt onze zoon niet eerder aangemeld te hebben. Wij konden hem niet de begeleiding geven die hij nodig heeft. Bij studiekring krijgt hij dit wel.Het geeft hem en ons zoveel rust.

C. van Manen, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Ede

Huiswerkinstituut Studiekring Ede, bevindt zich aan de Maanderweg 52a, vlakbij het centrum van Ede. Leerlingen van alle middelbare scholen uit de omgeving van Ede, kunnen hier terecht voor professionele studiebegeleiding.

Op ons huiswerkinstituut in Ede kunnen leerlingen terecht voor diverse vormen van studiebegeleiding. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt samen met de begeleiders van Studiekring structuur aangebracht in het maken en leren van huiswerk , maar ook voor het leren van toetsen. Tevens wordt er naar een manier gezocht waarop de specifieke leerling het fijnst leert. Er wordt dus niet alleen huiswerk gemaakt en geleerd, er wordt ook gewerkt aan het ontwikkelen van studievaardigheden zodat de leerling uiteindelijk thuis weer zelfstandig zijn huiswerk kan maken én leren zonder problemen.
Studiekring Ede biedt ook vakinhoudelijke begeleiding door middel van bijles. In Ede zijn er op ieder niveau en voor alle vakken bijlessen te volgen. Zowel middelbare scholieren als leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen bij Studiekring Ede terecht voor bijles.