Studiebegeleiding in Hoofddorp

STUDIEKRING HOOFDDORP

Studiekring-hoofddorp

Huiswerkbegeleiding_Hoofddorp14   Huiswerkbegeleiding_Hoofddorp13   Huiswerkbegeleiding_Hoofddorp12

Ligging en routebeschrijving...

DOCENTENTEAM

Samira_Lehiba_2Samira Lehiba is de vestigingsmanager van Studiekring Hoofddorp. Samira heeft Frans en Spaans gestudeerd aan de Vertaalacademie en is afgestudeerd op het Frans. Voordat ze bij Studiekring kwam heeft ze Franse les gegeven aan basisschoolleerlingen, is ze werkzaam geweest als docente Engels en Frans in het onderwijs voor volwassenen en heeft ze gewerkt als docente inburgering.
Lees verder en bekijk alle medewerkers van Studiekring Hoofddorp...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Hoofddorp kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

De cijfers van onze zoon gaan de goede kant op. Hij vindt de huiswerkbegeleiding wel pittig, maar hij ziet ook in dat het noodzakelijk en nuttig is. Kortom we zijn erg tevreden.

 ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Hoofddorp

Met veel enthousiasme, passie en geduld worden leerlingen bij huiswerkinstituut Studiekring Hoofddorp begeleid bij het plannen, maken en evalueren van hun leer- & maakwerk. Het doel van Studiekring is om leerlingen zo snel mogelijk weer zelfstandig hun schoolloopbaan verder te laten vervolgen. Om dit te bereiken proberen we leerlingen weer (intrinsiek) te motiveren om aan de slag te laten gaan. Dit doen we door te laten zien dat leren leuk kan zijn. Naast een goede motivatie is het ook van belang dat een leerling leert hoe hij/zij het schoolwerk het beste aan kan pakken. Daarom leren we leerlingen ook diverse studievaardigheden aan.Dit alles doen wij via onze huiswerkbegeleiding. De huiswerkbegeleiding is met name bedoeld voor leerlingen die hulp nodig hebben bij vakoverstijgende vraagstukken.

Wanneer een leerling behoefte heeft aan vakspecifieke begeleiding is bijles (eventueel aangevuld met huiswerkbegeleiding) meer geschikt. Voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool bieden wij speciale basisschoolbegeleiding aan, een vorm van bijles toegespitst op basisscholieren.