Studiebegeleiding in Houten

STUDIEKRING HOUTEN

Studiekring-houten

 hwb-houten01  hwb-houten05 hwb-houten02

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Anouk-DechesneDe vestigingsmanager van Studiekring Houten is Anouk Dechesne. Anouk is psycholoog, ze heeft gestudeerd aan de Rijks Universiteit van Groningen. Gedurende haar studie heeft ze een aantal jaren bijles gegeven aan middelbare scholieren. Ze merkte toen dat het overdragen van kennis haar veel plezier geeft.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Houten kunt u o.a. terecht voor huiswerkbegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Wij hadden nooit gedacht dat onze dochter er met plezier naartoe zou gaan en dat doet ze wel. Dit zegt genoeg over de begeleiding. Ze vraagt nu al of ze het volgende schooljaar er ook op mag

 ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Houten

Vlakbij het station in Houten is in College De Heemlanden de vestiging van huiswerkinstituut Studiekring gevestigd. Bij Studiekring Houten kunnen leerlingen terecht voor onder andere huiswerkbegeleiding en bijles.

Leerlingen die huiswerkbegeleiding volgen op de vestiging Studiekring Houten zijn vanaf half 4 welkom in één van de lokalen van Studiekring. Daar wachten onze bevlogen begeleiders ze op om hen weer een middag lang te begeleiden en te motiveren om het beste uit zich zelf te halen. Als een leerling binnenkomt zal deze eerst kijken wat er die middag moet gebeuren qua huiswerk. Hierbij kijken we niet alleen naar wat voor de volgende dag af moet hebben, maar kijken we (vooral) ook naar de lange termijn. Leerlingen leren in de huiswerkbegeleiding dus een goede planning maken, daarnaast wordt gewerkt aan het verbeteren van andere studievaardigheden. Denk maar eens aan het leren schrijven van goede samenvattingen. Natuurlijk wordt het gemaakte en geleerde werk steeds gecontroleerd door de begeleiders van Studiekring.

Wanneer een leerling meer op zoek is naar vakinhoudelijke begeleiding dan is de 1-op-1 bijles een geschiktere dienst. Bij Studiekring Houten geven wij bijles in alle schoolvakken. Voor basisschoolleerlingen is er speciale basisschoolbegeleiding.