Studiebegeleiding in Maarssen

STUDIEKRING MAARSSEN

studiekring-maarssen-3

 hwb-maassen4  hwb-maarssen Huiswerkbegeleiding_Maarssen1

Bekijk hier de routebeschrijving...

DOCENTENTEAM

stefan-brakmanDe vestigingsmanager van Studiekring Maarssen is Stefan Brakman. Stefan werkt al sinds 2006 bij Studiekring. Daarnaast heeft hij na het behalen van zijn onderzoeksmaster in Public Administration and Organizational Science, gewerkt als locatiemanager bij stichting de Vrolijkheid.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Maarssen kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Wij zijn uitermate tevreden over de studiekring. Onze dochter komt er met plezier. De begeleiding is prima en de resultaten op school zijn goed.

Metz, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Maarssen

Op fietsafstand van Maarssen, Maarssenbroek, Breukelen en Vleuten ligt aan de Binnenweg 1b in Maarssen het huiswerkinstituut van Nederland: Studiekring. Studiekring Maarssen biedt twee basisdiensten aan: huiswerkbegeleiding en vakinhoudelijke 1-op-1 bijles.

Leerlingen die voor de huiswerkbegeleiding naar de vestiging in Maarssen komen doen dit 3, 4 of 5 middagen in de week. Tijdens de begeleidingsmiddagen leren leerlingen hoe zij hun werk zo moeten plannen zodat deadlines en proefwerken niet onverwacht dichterbij komen. Naast het leren van onderzoeksvaardigheden krijgen leerlingen ook studievaardigheden aangereikt zodat een leerling zo effectief mogelijk leert studeren.

Leerlingen die komen voor bijles worden meestal één uur per week verwacht op Studiekring. Een vakbekwame docent helpt en begeleidt hen dan juist bij dát vak waar een leerling moeite mee heeft. Ook hier is de input van ouders en de vakdocent op school van belang.