Studiebegeleiding in Oss

STUDIEKRING OSS

gevel oss

 Huiswerkbegeleiding-oss1  huiswerkbegeleiding-oss02 huiswerkbegeleiding-oss03

Bekijk hier de routebeschrijving...

DOCENTENTEAM

Xandrieke van ErpXandrieke van Erp is de vestigingsmanager van Studiekring Oss. Zij heeft Orthopedagogiek gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens deze studie heeft ze gewerkt met jongeren met een lichte verstandelijke beperking. Xandrieke heeft veel plezier in het werken met jongeren en ze vindt het een uitdaging om ze te motiveren.
Lees meer en bekijk alle medewerkers van Studiekring Oss...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Oss kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Mijn zoon krijgt bij Studiekring de extra begeleiding die hij op school mist. Leonie legt goed uit waardoor mijn zoon meer zelfvertrouwen krijgt in zijn kunnen en hij doet meer zijn best. Bedankt, ook voor de steun en het waardevolle advies tijdens het kiezen van een middelbare school.

 V. Ramakers, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Oss

Voor de leerlingen uit Oss is aan de Goudmijnhof 60 de vestiging van huiswerkinstituut Studiekring gevestigd. Elke middag komen daar docenten bijeen met een passie voor studiebegeleiding. Bij Studiekring Oss helpen we leerlingen op weg met vakoverstijgende vraagstukken tijdens de huiswerkbegeleiding en vakspecifieke vragen tijdens de bijles.

Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we leerlingen op weg door het aanleren van planningsvaardigheden en studievaardigheden. Bij het leren plannen helpen we leerlingen om een realistische planning te maken en zorgen we ervoor dat een leerling gestimuleerd wordt om deze ook uit te voeren. Gergeld ontvangen ouders en de mentor op school een verslag met daarin de vorderingen en opvallende zaken van de afgelopen periode. Hierin wordt ook geregeld gerefereerd aan de doelen die tijdens het intake-gesprek zijn gesteld. Naast de wekelijkse verslagen voeren we 3 keer per jaar een evaluatiegesprek waarin we de begeleiding evalueren en stellen we indien nodig het plan van aanpak bij.

Tijdens een bijles wordt een leerling door een vakbekwame docent geholpen met het vak waarmee hij problemen heeft. De stof wordt op een enthousiaste en duidelijke manier behandeld om de leerling verder te helpen. Naast bijles en huiswerkbegeleiding bieden wij ook basisschoolbegeleiding voor leerlingen uit groep 7 en 8 van het primair onderwijs.