Studiebegeleiding in Spijkenisse

STUDIEKRING SPIJKENISSE

Studiekringspijkenisse

 bijles_spijkenisse   bijles_spijkenisse2   Studiekringspijkenisse1

Bekijk hier de routebeschrijving...

DOCENTENTEAM

Nanda PatjeNanda Patje is de vestigingsmanager van Studiekring Spijkenisse. Zij heeft in Leiden de studie Pedagogische Wetenschappen afgerond en  specialisatie in leerproblemen. Tijdens haar gehele studie heeft zij met veel plezier als docentbegeleider bij Studiekring Albrandswaard gewerkt. Het contact met de leerlingen en hen een groei door te zien maken, vindt zij het aller-leukste aan haar werk.
Lees meer en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Spijkenisse kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

De begeleiding is zeer persoonlijk en zeer effectief, binnen een paar weken had onze dochter fantastische resultaten.

 P. Lingsma, ouder


Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Spijkenisse

Op loopafstand van metrostation de Akkers in Spijkenisse is aan de Oberonweg 280 de vestiging Studiekring Spijkenisse gevestigd. Studiekring is hét huiswerkinstituut van Nederland. Voor leerlingen vanaf groep 7 tot en met de middelbare school bieden wij studiebegeleiding op maat aan. Studiekring biedt in Spijkenisse onder andere bijles en huiswerkbegeleiding aan.

De leerling staat bij ons centraal, wij hanteren een persoonlijke aanpak. Iedere leerling, of die nou bijles volgt of huiswerkbegeleiding, krijgt een persoonlijk plan van aanpak naar aanleiding van een intake-gesprek. In de huiswerkbegeleiding kunnen leerlingen in een rustige omgeving hun huiswerk maken. De begeleiders van Studiekring Spijkenisse zijn er om leerlingen te helpen en te overhoren. Er wordt met name ook gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. Huiswerkbegeleiding bieden wij aan in drie varianten: drie, vier of vijf werkdagen per week.

In een bijles wordt een leerling door een vakbekwame docent bijgespijkerd in een vak waarmee hij moeite heeft. Leerlingen volgen meestal één keer per week één uur bijles, meer kan natuurlijk ook altijd. Ouders en de mentor/docent op school ontvangen geregeld een verslag met de vorderingen van de afgelopen periode. Naast bijles en huiswerkbegeleiding bieden wij ook speciale basisschoolbegeleiding aan.