Studiebegeleiding in Vlaardingen

STUDIEKRING VLAARDINGEN

vestiging_vlaardingen

 Huiswerkbegeleiding-Vlaardingen02   Huiswerkbegeleiding-Vlaardingen01   hwb_lokaal_vlaardingen                     

Bekijk hier de routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

doretta hagoortDe vestigingsmanager van Studiekring Vlaardingen is Doretta Hagoort. Doretta heeft de opleiding Pedagogiek afgerond. Tijdens haar studie heeft Doretta zich steeds meer toegelegd op het onderwerp ‘Talentontwikkeling’ en in haar stage heeft zij ervaring opgedaan met het geven van huiswerkbegeleiding. Doretta benadert elk persoon individueel, ze kijkt welke specifieke begeleiding nodig is voor de leerlingen die door haar begeleid worden. Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Vlaardingen kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Prima voor elkaar. Onze zoon is stukken vooruit gegaan en vindt het fijn, dat alle huiswerk af is en dat hij dan de avond en het weekend voor zichzelf heeft. Ga zo door!

 A. Wolfert, ouder


Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Vlaardingen

In het Groen van Prinsterer Lyceum aan de Rotterdamse Weg 55 is de vestiging van Studiekring Vlaardingen gehuisvest. De studiebegeleiding is toegankelijk voor alle leerlingen uit Vlaardingen en omstreken en is goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets en de auto.

In Vlaardingen biedt Studiekring effectieve studiebegeleiding voor leerlingen die uit Vlaardingen en omgeving komen. Studiekring is het huiswerkinstituut dat vanuit een positieve insteek werkt om zo leerlingen om een plezierige manier te helpen met studiebegeleiding. Voor vakinhoudelijke hulp biedt Studiekring Vlaardingen bijles en vakoverstijgend biedt Studiekring huiswerkbegeleiding en studiementoraat.