Studiebegeleiding in Zaandam

STUDIEKRING ZAANDAM

zaandam

hwb-zaandam   hwb-zaandam2   bijles-zaandam2

Bekijk hier de routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

anikaDe vestigingsmanager van Studiekring Zaandam is Anika Schurink. Anika heeft de Research Master Geschiedenis gevolgd en heeft zich gespecialiseerd in religie in de Middeleeuwen. Tijdens haar studie werkte ze als docent-begeleider bij Studiekring en hield zij zich bezig met onderwijs en onderwijsbeleid op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Anika vindt het belangrijk om lastige vakken weer interessant te maken voor haar leerlingen. Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Zaandam kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Mijn zoon en ik zijn erg blij, dat wij de stap naar Studiekring gezet hebben. Hij heeft nu de leeromgeving en de begeleiding die hij verdient. Het stimuleert hem om de extra stap te zetten. Kortom, volgens een beproefd concept en toch persoonlijk.

M. van dongen, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Zaandam

Vanuit het hart van de Zaanstreek biedt Studiekring Zaandam verschillende vormen van studiebegeleiding aan leerlingen uit de hele regio. Studiebegeleiding in Zaandam kan het huiswerkinstituut bieden in de vorm van bijles, huiswerkbegeleiding en studiementoraat. Al deze vormen van studiebegeleiding worden gegeven aan alle niveaus van de middelbare school en ook aan leerlingen van de basisschool (groep 7/8). Naast deze studiebegeleiding biedt Studiekring Zaandam ook nog faalangstreductietrainingen.