Bijspijkertrajecten - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Wij bieden een aantal trajecten aan om opgelopen achterstanden weg te werken of om de stof die is weggezakt weer terug te halen. Zo start uw zoon of dochter vol zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar. We denken de komende tijd graag met u mee!

Bij alle ondersteuning die wij bieden nemen wij, zoals vanzelfsprekend, de richtlijnen van het RIVM in acht.

Heeft uw zoon of dochter een andere uitdaging? Ook dan denken we graag met u aan de hand van een persoonlijk gesprek. Neem daarom contact op met onze klantenservice via 085 - 049 82 00 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

infographic_SK.png

Bekijk hier alle locaties

Speciaal voor eindexamenleerlingen

Het eindexamenjaar is een erg spannende periode, helemaal in de huidige tijd. Daarom bieden wij, via kennispartner Lyceo, speciaal voor aankomend eindexamenleerlingen twee- en driedaagse zomertrainingen aan. Eventuele opgelopen achterstanden worden weggewerkt en uw kind wordt optimaal voorbereid op het belangrijkste jaar van de middelbare school!

  • Één of meerdere vakken
  • Start met meer zelfvertrouwen het examenjaar
  • Werk achterstanden weg
  • Een grotere kans van slagen!

Meer informatie via kennispartner Lyceo

 

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.