Over ons - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Klaar voor morgen

We leven in een wereld die veel van jongeren vraagt. De lat ligt hoog. Waar ligt het evenwicht tussen school en vrije tijd? Dit is waar Studiekring helpt. We geven huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. Hiermee leren wij jongeren leren, ieder op hun eigen manier. En ondersteunen we hun persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid. Zodat ze goede cijfers halen en lekker in hun vel zitten – thuis én op school.

Dit is Studiekring
Studiekring is er voor jongeren, ouders  en scholen. Samen zorgen we voor betere schoolprestaties. Dit doen we al ruim 16 jaar. In 2000 openden de broers Richaers de eerste Studiekring vestiging in Utrecht, omdat ze zagen dat er behoefte was aan extra ondersteuning van leerlingen. Ondertussen zijn we met meer dan 100 vestigingen uitgegroeid tot trotse marktleider van Nederland. Jaarlijks begeleiden we zo’n 10.000 leerlingen.
Studiekring verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen voor alle leerlingen op de middelbare school. Ons specialisme is jongeren helpen om zelfstandig te leren, zodat ze goede resultaten kunnen halen. Van brugklas tot examenjaar. Onze kracht is dat we de leerling centraal stellen We leveren altijd maatwerk. In alles wat we doen, houden we goed contact met ouders en scholen. Samen zorgen we voor een sterke omgeving, waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige en zelfstandige persoonlijkheden. En dat is waardevol, nu én straks.

Leren leren
Studiekring werkt volgens een bewezen leermethodiek, gericht op zelfstandigheid van de leerling. Deze manier van werken ontwikkelden we samen de Universiteit Utrecht. Lees hier alles over onze werkwijze.

Goed gepland
Studiekring leert jongeren ook beter plannen. Onze slimme app helpt ze daarbij. Ze krijgen grip op hun verantwoordelijkheden en ontdekken een structuur die bij hen past. Zo houden ze het overzicht.

Thuis doet mee
Voor een gezonde persoonlijke ontwikkeling hebben jongeren evenwicht nodig. School en thuis zijn daarom één bij Studiekring. Dankzij ons leerlingvolgsysteem weten ze thuis en op school hoe het bij Studiekring gaat.

Meer weten over Studiekring? Lees hier wat onze begeleiding onderscheidend maakt. 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.