Over ons | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Klaar voor morgen

 

We leven in een wereld die veel van jongeren vraagt. De lat ligt hoog. Waar ligt het evenwicht tussen school en vrije tijd? Dit is waar Studiekring helpt. We geven aanvullend onderwijs in de vorm vanonder andere huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. Dit doen we in kleine groepen of individueel. Hiermee leren wij jongeren leren, ieder op hun eigen manier. En stimuleren we hun persoonlijke ontwikkeling en begeleiden we ze naar zelfstandigheid. Zodat ze goede cijfers halen en lekker in hun vel zitten – thuis én op school.

Dit is Studiekring

Studiekring is er voor jongeren, ouders en scholen. Samen zorgen we voor betere schoolprestaties. Dit doen we al sinds 2000. Toen openden de broers Richaers de eerste Studiekring vestiging in Utrecht, omdat ze zagen dat er behoefte was aan extra ondersteuning voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Ondertussen zijn we met meer dan 100 vestigingen uitgegroeid tot trotse marktleider van Nederland. Jaarlijks begeleiden we zo’n 10.000 leerlingen.

Studiekring verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen voor alle leerlingen. Ons specialisme is jongeren helpen om zelfstandig te leren, zodat ze goede resultaten kunnen halen. Onze kracht is dat we de leerling centraal stellen. We leveren altijd maatwerk. In alles wat we doen, houden we goed contact met ouders en scholen. Samen zorgen we voor een sterke omgeving, waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen tot evenwichtige en zelfstandige persoonlijkheden. En dat is waardevol, nu én straks.

Leren leren

Studiekring werkt volgens een bewezen leermethodiek, gericht op het aanleren en verbeteren van studievaardigheden, zoals: plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Deze manier van werken ontwikkelden we samen met Tilburg University. Lees hier alles over onze werkwijze.

Thuis doet mee

Voor een gezonde persoonlijke ontwikkeling hebben jongeren evenwicht nodig. School en thuis zijn daarom één bij Studiekring. Dankzij ons leerlingvolgsysteem weten ze thuis en op school hoe het bij Studiekring gaat.

Studiekring Extra

Dat iedereen gelijke kansen heeft, vinden wij belangrijk. Als partner van het onderwijs leveren wij daar graag een bijdrage aan. Met het Studiekring Extra-programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. 

Lees meerGratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.