Pers - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Informatie voor de pers

Wilt u meer weten over Studiekring? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Studiekring in de media

Nooit meer gedonder over huiswerk
J/M september 2010. Heb je je huiswerk al af? Een vraag die bij de meeste scholieren tot grote irritaties leidt. Hoe houd je de sfeer thuis gezellig en de schoolresultaten toch goed? Dat is het doel van het huiswerkcongres voor ouders, dat J/M samen met Studiekring organiseert. Lees hier het volledige artikel...

Alles drie keer leren
Op 5 mei 2009 in de Volkskrant, een groot artikel over huiswerkbegeleiding van Studiekring: 'Alles drie keer leren'. Aan het woord zijn leerlingen, hun ouders en de vestigingsmanager van Studiekring in Houten.

Snel afgeleid, het plannen lukt niet - huiswerk maken is soms een hele kunst. Maar er is hulp, in een speciale klas. Muziek op je oordopjes mag, verder is het stil. 'O, op díe fiets!' Bekijk het volledige artikel in de Volkskrant (PDF)

Huiswerk het huis uit
NRC Handelsblad publiceerde in de Zaterdagbijlage een groot artikel over huiswerkbegeleiding met hierin ruim aandacht voor Studiekring. Aan het woord komen ouders van leerlingen die begeleiding volgen bij Studiekring (Marjolein de Neef en Alexandra Faber) en medewerkers van Studiekring. Lees het complete artikel hier online op de website van NRC Handelsblad...

Recente persberichten

 

Eerdere persberichten

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.