Herexamentraining - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Herexamentraining

Moet jij herexamen doen? Dat is balen. Maar gelukkig heb je nog een kans om te slagen! Wij kunnen je helpen alsnog je diploma binnen te slepen. In het weekend van 15 en 16 juni 2019 organiseert Studiekring herexamentrainingen. Tijdens een intensieve training zetten we alles op alles om jou een goed resultaat op je herexamen te laten halen.

Aanmelden voor een herexamentraining
Je meldt je aan voor een herexamentraining per telefoon. Telefonisch aanmelden is mogelijk op 12 juni, 13 juni en 14 juni via 085-0498225.

Hoe ziet een herexamendag van Studiekring er uit?

De dag start om 9 uur. Samen met je examentrainer maak je een persoonlijk plan van aanpak. Waar ging het mis tijdens je eindexamen? Welke vragen vond je moeilijk? Nadat je dit met je examentrainer hebt besproken, ga je zelfstandig aan de slag met examenoefeningen uit de Examenbundel (vergeet deze niet mee te nemen!). De focus van onze trainingen ligt op het oefenen met het maken van examenvragen. Onze ervaring is dat je met deze aanpak de grootste kans van slagen hebt. Wil je daarnaast extra uitleg over de theorie? Onze examentrainers beantwoorden jouw vragen en herhalen waar nodig nogmaals de stof. Aan het eind van de dag vult de trainer jouw persoonlijke plan van aanpak aan met tips en aandachtspunten. Deze neem je mee zodat je ook thuis nog gericht kunt leren en oefenen.

Volg een herexamentraining op vmbo-gl, vmbo-tl, havo of vwo-niveau in de vakken:

Aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, M&O, nask 1 en 2, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde vmbo, wiskunde A, wiskunde B

Wat kost een herexamentraining?

Een herexamentraining kost voor 1-daags €175,- en voor 2-daags € 285,-. Volg je herexamentraining in 2 vakken? Dan krijg je 10% korting.

Locatie herexamentraining

Studiekring Houten (Utrecht)
De Slinger 48, 3995 DE Houten

Herexamentraining in het kort

  • 1 of 2 dagen trainen van 9.00 uur tot 17.00 uur
  • In kleine groepjes begeleiding van een ervaren examentrainer
  • Aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak
  • Opgebouwd aan de hand van de Examenbundel. Zorg dat je deze meeneemt!
  • Examenopgaven maken en uitleg afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Meer informatie

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.