StudieKeuzeAdvies - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Het maken van een studiekeuze is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk ontzettend veel leuke studies waaruit je kan kiezen. En als je dan eenmaal een keuze hebt gemaakt, is dat dan wel de juiste? StudieKeuzeAdvies kan jou helpen bij het maken van die studiekeuze! In 4 sessies ga je aan de slag met een persoonlijke studiekeuzecoach om een studiekeuze te maken die echt bij jou past.button-SKA_HR.png

Waarom StudieKeuzeAdvies?

  • Doelgericht traject naar passende studiekeuze
  • Flexibel in te plannen vanuit huis of op een vestiging bij jou in de buurt
  • Studiecoaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8!
  • 92% van onze klanten met veel plezier en motivatie door gaat naar het tweede jaar
  • Voor scholieren die eerste studiekeuze moeten maken en studenten die verkeerde studiekeuze hebben gemaakt

Eerste studiekeuze

Zit jij in de laatste jaren van de middelbare school? En heb je nog geen idee wat je wil gaan studeren? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze. Met een Studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie jij bent, waar jouw interesses liggen en wat jouw mogelijkheden zijn. Ook leer je om een toekomstbeeld te vormen; essentieel voor een goede keuze! In het traject heb je coaching gesprekken met je persoonlijke studiekeuzecoach. Tussendoor ga je aan de slag met concrete opdrachten.

Verkeerde studiekeuze

Ben jij erachter gekomen dat je toch niet de juiste studiekeuze hebt gemaakt? Geen paniek, StudieKeuzeAdvies kan jou helpen om de juiste studiekeuze te maken. Wij weten namelijk als geen ander hoe moeilijk het maken van de juiste studiekeuze is.

Studiekeuzecoaches

StudieKeuzeAdvies werkt met professionele coaches die ervaring hebben met het begeleiden van jongeren en biedt trajecten aan die leiden tot een weloverwogen keuze. Aan het einde van het studiekeuzetraject heb je een overwogen keuze gemaakt voor de studie die echt bij je past!

Gratis intake gesprek?

Voor vragen kun je contact opnemen met 088 – 3926353 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of meld je direct aan voor een gratis intakegesprek via onderstaande button.

Aanmelden intakegesprek

StudieKeuzeAdvies_Logo_RGB_01.jpg

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.