Toetsweek Opvangklas - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Het is bijna zover! De toetsweek gaat (bijna) van start en iedereen wil natuurlijk nog dat laatste sprintje trekken voor een goed cijfer. Daarom biedt Studiekring leerlingen de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden middels de toetsweekopvangklas.

Wat is de toetsweek opvangklas?

De toetsweek opvangklas wordt georganiseerd om leerlingen de mogelijkheid, ruimte en rust te bieden om zich voor te bereiden op de komende toetsen. Een ruimte waarin rustig geleerd kan worden met minimale afleiding.

De opvangklas is om ervoor te zorgen dat leerlingen al flink wat leerwerk hebben gedaan voor ze naar huis gaan. Om ze hierin te ondersteunen, is er een begeleider aanwezig die kan helpen met het plannen en het beantwoorden van (algemene) vragen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om overhoord te worden.

Wanneer vindt de toetsweek opvangklas plaats?

Op de betreffende vestigingspagina vind je waar en wanneer de toetsweek opvangklas plaatsvindt. Hier kun je je ook direct aanmelden.

Kosten

De kosten van de toetsweek opvangklas bedragen € 92,- per leerling voor alle aangeboden dagen. Het is alleen mogelijk om je kind voor alle middagen in te schrijven. De betaling geschiedt via een eenmalige machtiging.

Aanmelden

Je kunt je kind makkelijk en snel aanmelden via de betreffende vestigingspagina. Of gebruik dit aanmeldformulier.

Zit jouw vestiging er niet tussen of wil je meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'toetsweek opvangklas'.

Overige informatie

Indien je voor de toetsweek opvangklas kiest, gaan we ervan uit dat je kind alle dagen komt. Behalve wanneer hij of zij toestemming heeft om niet te komen. In dit geval ontvangen we hiervan graag een mail.

Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze toetsweek opvangklas vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
"Mede door de begeleiding van studiekring (Haarlem-noord) is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert studievaardigheden, concentreren en plannen. Ook ontlast het ons gezin waardoor de sfeer is verbeterd."
Anna Jacobs
"Zeer tevreden over Studiekring. De communicatie met ouders is zorgvuldig. Onze zoon maakt grote sprongen vooruit en haalt goede cijfers. Bedankt!"
Ivo van den Heuvel

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00
 

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 20.00
za-zo 8.00 – 16.00

Toch niet helemaal wat je zoekt?

bijles

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.

studiecoaching

Studiecoaching

Voor jongeren die slimmer en beter willen plannen. Ondersteuning in de vorm van wekelijks een uur 1-op-1 begeleiding. Onze studiecoaches kennen de geheimen van slim leren. En dat helpt een leven lang.

huiswerkklas

Huiswerkklas

Een rustige plek om ’s middags gestructureerd huiswerk te maken. Dat is het voordeel van onze huiswerkklas. Geen afleiding en altijd onder toezicht van een begeleider.