Studiekring | Basisschoolbegeleiding | Extra hulp - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Zit uw kind momenteel in groep 3 en maakt u zich zorgen over zijn of haar reken- of taalniveau? Of zit uw kind op dit moment in groep 7? En maakt u zich zorgen over zijn of haar voortgang in groep 8? Met basisschoolbegeleiding zorgen wij ervoor dat uw zoon of dochter de mogelijke leerachterstanden van de afgelopen periode inhaalt. We bieden deze leerlingen persoonlijke begeleiding aan op zijn of haar eigen niveau.Voor bovenbouw leerlingen focussen wij ons met name op de entree- of eindtoets. Zo is uw kind optimaal voorbereid en start hij of zij vol vertrouwen aan het nieuwe schooljaar. 

Vraag een gratis intake aan

Individuele begeleiding

We geven iedere leerling individuele begeleiding, hiermee kunnen we onze persoonlijke aandacht garanderen. Na schooltijd komt uw zoon of dochter naar een Studiekringvestiging in de buurt. Daar oefent hij of zij met bijvoorbeeld begrijpend lezen, breuken, redactiesommen en spelling. We helpen uw kind doelgericht om de taal- en rekenvaardigheden te verbeteren. Dit doen we met eigen ontwikkeld lesmateriaal.

Deze methode is speciaal ontwikkeld voor basisschoolleerlingen en bevat alle onderwerpen uit de leerlijnen taal, rekenen en spelling. Onze begeleiders maken een programma op maat dat past bij het niveau van uw kind. De lesvormen zijn interactief en bevatten spelelementen om het leren weer leuk te maken.

Basisschoolbegeleiding wordt gegeven in samenwerking met onze kennispartner Lyceo.

Dichtbij de belevingswereld van leerlingen

We werken met hoogopgeleide en ervaren begeleiders. Onze begeleiders zijn getraind om uw kind goed te kunnen begeleiden. Ze inspireren, motiveren en geven uw kind weer zelfvertrouwen. En dat is precies wat we leerlingen willen meegeven.

Onze begeleiding is geschikt voor basisschoolleerlingen die:

 • Moeite hebben met één of meerdere vakken

 • Een leerachterstand hebben

 • Onzeker zijn over hun eigen kunnen

 • Behoefte hebben aan persoonlijke uitleg

 • Hun plezier in het leren terug willen krijgen

Voordelen basisschoolbegeleiding

 • Achterstanden worden weggewerkt
 • Met meer zelfvertrouwen naar school
 • Meer motivatie
 • Voorbereiding op de entree- en eindtoets

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  Voordat de begeleiding plaatsvindt, is er een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek achterhalen we waar uw zoon of dochter tegenaan loopt en hoe wij ondersteuning kunnen bieden. We zoeken vervolgens een begeleider uit die past bij uw hulpvraag.
 • Plan van aanpak
  Na het intakegesprek stellen we een plan van aanpak op. In het plan van aanpak staan onder meer de hulpvraag, aandachtspunten en de manier waarop we contact met u houden. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen.
 • Aan de slag
  Vervolgens gaan we aan de slag met de begeleiding. De begeleider geeft uw zoon of dochter handige tips, legt de stof uit en bespreekt opdrachten.
 • Evaluatie en voortgang
  We houden u uiteraard op de hoogte van de voortgang van uw zoon of dochter. U ontvangt na elke afspraak een verslag via e-mail. Daarin beschrijven we de voortgang van uw kind. Elke twee maanden vindt er een evaluatie plaats. Heeft uw zoon of dochter minder begeleiding nodig, of juist meer? Dan stellen we in overleg het plan van aanpak bij.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze basisschoolbegeleiding vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company

Tarieven

Zoek een vestiging bij u in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 17.00
za-zo 8.00 – 16.00

Toch niet helemaal wat je zoekt?

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken.

bijles

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.

Online Bijles

Online Bijles

In een beveiligde online omgeving hebben leerlingen via een videochat een-op-een bijles van een privédocent. Zo is de stof van een lastig vak snel weer onder controle. Lekker vanuit thuis en flexibel in te plannen.