Bijles Engels

Heb jij moeite met Engels en kun je extra uitleg gebruiken over de Engelse grammatica?  Of heb je extra hulp nodig bij het lezen, schrijven of spreken van de Engelse taal? Met bijles van Studiekring heb jij het vak Engels snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en je toetsen. Met één keer per week één op één bijles van een docentbegeleider, ben je snel weer bijgespijkerd.

Bijles engels bij Studiekring

Dat is minimaal 1 uur per week één op één bijles van een docentbegeleider. Op een vestiging bij jou in de buurt of online krijg je heel gericht bijles van een docent in het vak Engels. In een intake voorafgaand aan de bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak Engels. We kijken ook hóe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren, verbanden te leggen en efficiënter te plannen. Of je nu in de eerste klas van het vmbo zit of in de laatste klas van het vwo wij hebben altijd een docent in huis die bij je vraag past. Zodat jij straks weer helemaal bij bent met het vak Engels.

Meld je aan voor een gratis intakegesprek

In 4 stappen naar maximaal resultaat

1

Intake

Voorafgaand aan de eerste les Engels nemen we contact op met jou en je ouders. We matchen jou met een goede docentbegeleider die past bij je hulpvraag. In de intake tijdens de eerste les bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.

2

Plan van aanpak

We maken een persoonlijk plan van aanpak. We nemen per mail contact op met je docent en/of mentor op school als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden.

3

Aan de slag

Onze docentbegeleider geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Of geeft extra oefeningen als er tijd over is. Aan het eind van de middag bereiden we de volgende schooldag voor.

4

Evaluatie en voortgang

We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvang je na elke bijles een verslag via mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan! Elke twee maanden evalueren we tijdens de bijles. Als jullie willen, kunnen je ouders daar bij zijn. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op het vak Engels.

Leren_Leren.jpg

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

085 – 049 82 00 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 08.00 – 19.00
za-zo 8.00 – 16.00

Bekijk ook andere vakken

Copyright © 2010-2023 Studiekring BV 085 - 049 82 00