Bijles vmbo

Zit jij op het vmbo? En heb jij ook wel eens het gevoel dat je net dat extra steuntje in de rug nodig hebt, zodat je weer helemaal bij bent met de rest van de klas? Of heb jij moeite met een specifiek vak en kun je wel wat extra uitleg gebruiken? Met bijles van Studiekring heb jij het vak snel weer onder de knie. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en je toetsen. Met één keer per week een-op-een bijles van een docentbegeleider, ben je snel weer helemaal bij met de rest van de klas!

Bijles vmbo bij Studiekring

Voordat de bijlessen starten is er een intake. We willen jouw situatie goed begrijpen. We bespreken wat je specifieke hulpvraag is zodat we goed weten waarmee en hoe we jou het beste kunnen helpen. Tijdens de bijlessen krijg je extra uitleg van een docent, gerichte oefeningen en opgaven. Met deze persoonlijke aandacht, die gericht is op jouw situatie, helpen we je beter te worden in een specifiek vak. De bijles is minimaal 1 uur per week een-op-een met een docentbegeleider. We kijken daarnaast ook hóe je de stof leert. We geven je tips om slimmer te leren, verbanden te leggen en efficiënter te plannen. Zo kan je in de toekomst ook zelfstandig beter leren. De gerichte bijles van Studiekring kan heel eenvoudig bij een vestiging bij jou in de buurt of online!

Verschillende vmbo-vakken

We hebben ervaren en hoogopgeleide bijlesdocenten die jou helpen met al jouw vragen en ervoor zorgen dat jij weer betere cijfers gaat halen! De bijlessen worden gegeven voor alle vmbo-vakken. Er is dus altijd een geschikte bijlesdocent bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

1

Intake

Voordat de eerste bijles start nemen we contact op met jou en je ouders. We matchen jou met een ervaren en enthousiaste bijlesdocent. In de intake tijdens de eerste les bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. We bespreken direct onze aanpak en er is uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

2

Plan van aanpak

We gaan aan de slag met een persoonlijk, op maat gemaakt plan van aanpak. In het plan van aanpak staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden. Als je het oké vindt, nemen per mail contact op met je docent en/of mentor.

3

Aan de slag

Vervolgens gaan we aan de slag! Onze docentbegeleider geeft je handige tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Uiteraard krijg je ook antwoord op al je vragen. Als het nodig is krijg je extra oefeningen, waar je thuis of tijdens de bijles mee aan de slag kan.

4

Evaluatie en voortgang

Uiteraard houden we jou en je ouders goed op de hoogte van de voortgang. Je ontvangt na elke bijles een verslag via de mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. Elke twee maanden is er een evaluatie. Als je dit wil, kunnen je ouders daar bij zijn. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op het vak!

Leren_Leren.jpg

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

085 – 049 82 00 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 08.00 – 19.00
za-zo 8.00 – 16.00

Bekijk ook andere vakken

Copyright © 2010-2022 Studiekring BV 085 - 049 82 00