Bijles vwo

Zit jij op het vwo? En heb jij moeite met een specifiek vak en kun je wel wat extra uitleg gebruiken? Of heb jij gewoon een extra steuntje in de rug nodig, zodat je weer helemaal bij bent met de rest van de klas? Bijles van Studiekring kan je daarbij helpen zodat je het vak snel weer onder controle hebt. Zo werk je met meer zelfvertrouwen en plezier aan je huiswerk en je toetsen. Met één keer per week een-op-een bijles van een docentbegeleider, ben je snel weer helemaal op niveau.

Bijles vwo bij Studiekring

Het volgen van bijles van Studiekring kan heel simpel bij een vestiging bij jou in de buurt of online. Je krijgt heel gericht bijles van een docent in het vak waar jij wat meer moeite mee hebt. De bijles is een-op-een en minimaal 1 uur per week en wordt gegeven door een docentbegeleider. Voordat de bijlessen starten, vindt een zorgvuldige intake plaats. Tijdens deze intake bespreken we je specifieke hulpvraag en bepalen we waar je exact ondersteuning nodig hebt. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in een specifiek vak. Maar we doen meer. We kijken ook hóe je de stof leert. En geven je adviezen om slimmer te leren, verbanden te leggen en efficiënter te plannen. Zo kan je in de toekomst ook zelfstandig beter leren daar heb je veel plezier van.

Verschillende vwo-vakken

Voor ieder vwo-vak hebben wij een hoogopgeleide bijlesdocent die jou verder helpt met jouw specifieke hulpvraag. Samen zorgen jullie ervoor dat al jouw vragen worden beantwoord en dat je weer betere cijfers gaat halen. Wij hebben altijd een bijlesdocent die bij jou past.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

1

Intake

Voorafgaand aan de eerste bijles nemen we contact op met jou en je ouders. We matchen jou met een goede docentbegeleider die past bij je hulpvraag. In de intake tijdens de eerste les bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.

2

Plan van aanpak

We maken een persoonlijk plan van aanpak. We nemen per mail contact op met je docent en/of mentor op school als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden.

3

Aan de slag

Onze docentbegeleider geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Of geeft extra oefeningen als er tijd over is. Aan het eind van de middag bereiden we de volgende schooldag voor.

4

Evaluatie en voortgang

We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvang je na elke bijles een verslag via de mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan! Elke twee maanden evalueren we tijdens de bijles. Als jullie willen, kunnen je ouders daar bij zijn. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op het vak!

Leren_Leren.jpg

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

085 – 049 82 00 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 08.00 – 19.00
za-zo 8.00 – 16.00

Bekijk ook andere vakken

Copyright © 2010-2022 Studiekring BV 085 - 049 82 00