Studiekring | Bijles | Latijn | Alle vakken - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Bijles Latijn

Aardrijkskunde  Biologie  Duits  Economie  Engels  Frans  Geschiedenis  Grieks  Latijn  Bedrijfseconomie  Natuurkunde  Nederlands  Rekenen  Scheikunde  Taal  Wiskunde Groep 7/8

Heb jij moeite met het vertalen van Latijnse teksten of kun je extra uitleg gebruiken over de Latijnse grammatica? Met bijles van Studiekring heb jij het vak Latijn snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en je toetsen. Met één keer per week één op één bijles van een docentbegeleider ben je snel weer bijgespijkerd.

Bijles Latijn bij Studiekring. Dat is minimaal 1 uur per week één op één bijles van een docentbegeleider. Op een vestiging bij jou in de buurt of online krijg je heel gericht bijles van een docent in het vak Latijn. In een intake voorafgaand aan de bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak Latijn. We kijken ook hóe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren, verbanden te leggen en efficiënter te plannen. Of je nu in de eerste klas van het vmbo zit of in de laatste klas van het vwo wij hebben altijd een docent in huis die bij je vraag past. Zodat jij straks weer helemaal bij bent met het vak Latijn.

 

Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  Voorafgaand aan de eerste Lantijnse les, nemen we contact op met jou en je ouders. En matchen we jou met een goede docentbegeleider die past bij je hulpvraag. In de intake tijdens de eerste les bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.
 • Plan van aanpak
  We maken een persoonlijk plan van aanpak. We nemen per mail contact op met je docent en/of mentor op school als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden.
 • Aan de slag
  Onze docentbegeleider geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Of geeft extra oefeningen als er tijd over is. Aan het eind van de les bereiden we de volgende schooldag voor.
 • Evaluatie en voortgang
  We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvang je na elke bijles een verslag via mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan!Elke twee maanden evalueren we tijdens de bijles. Als jullie willen, kunnen je ouders daar bij zijn. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op het vak Latijn.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze bijles latijn vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor bijles? Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 17.00
za-zo 8.00 – 16.00