Bijles natuurkunde

Bijles natuurkunde

Aardrijkskunde  Biologie  Duits  Economie  Engels  Frans  Geschiedenis  Grieks  Latijn  M&O  Nederlands  Rekenen  Scheikunde  Taal  Wiskunde 

Heb jij moeite met natuurkunde en kun je extra uitleg gebruiken over natuurkundige begrippen, formules en/of berekeningen? Met bijles van Studiekring heb jij het vak natuurkunde snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en je toetsen. Met één keer per week één op één bijles van een docentbegeleider, ben je snel weer bijgespijkerd.

Natuurkunde bijles bij Studiekring. Dat is minimaal 1 uur per week één op één bijles van een docentbegeleider. Op een vestiging bij jou in de buurt of online krijg je heel gericht bijles van een docent in het vak natuurkunde. In een intake voorafgaand aan de bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak natuurkunde. We kijken ook hóe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren, verbanden te leggen en efficiënter te plannen. Of je nu in de eerste klas van de havo zit of in de laatste klas van het vwo wij hebben altijd een docent in huis die bij je vraag past. Zodat jij straks weer helemaal bij bent met natuurkunde.

Bijles natuurkunde in 5 stappen

intake 20161. Intake
Voorafgaand aan de eerste natuurkunde les, nemen we contact op met jou en je ouders. En matchen we jou met een goede docentbegeleider die past bij je hulpvraag. In de intake tijdens de eerste les bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.

Plan 

van aanpak 20162. Plan van aanpak
We maken een persoonlijk plan van aanpak. We nemen per mail contact op met je natuurkundedocent en/of mentor op school als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden.

Aan de 

slag20163. Aan de slag
Onze docentbegeleider geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Of geeft extra oefeningen als er tijd over is. Aan het eind van de les bereiden we de volgende schooldag voor.

voortgang4. Voortgang
We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvang je na elke bijles een verslag via mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan!

evalueren 

20165. Evalueren
Elke twee maanden evalueren we tijdens de bijles. Als jullie willen, kunnen je ouders daar bij zijn. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op het vak natuurkunde.

download button

aanmelden

 

 

Meer informatie?

Bijles op een vestiging € 37,50 per uur Bijles online €29,50
Download de brochure bel 030 - 272 14 44 of vul ons contactformulier in.

Wij bieden ook:

Reviews

review

"Wij zijn zeer tevreden ove de huiswerkbegeleiding van SK aan onze dochter. Zij gaat 3 dagen in de week naar de vestiging in Castricum. Sfeer is rustig en goed waardoor ze niet snel afgeleid word. Groepen zijn niet groot, begeleiding is goed, goede samenwerking met vestigings manager evenals de evaluatie gesprekken. Resultaten kunnen altijd beter maar dat zegt meer iets over onze dochter."

Ellis Vester Goudsblom

Bekijk alle beoordelingen

Advies 2016