Bijles taal 2016

Bijles Taal

Aardrijkskunde  Biologie  Duits  Economie  Engels  Frans  Geschiedenis  Grieks  Latijn  M&O  Natuurkunde  Nederlands  Rekenen  Scheikunde  Wiskunde 

Zit je in groep 7 of 8 en heb jij moeite met taal of spelling? Met bijles van Studiekring krijg je dit snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je schoolwerk. Met één keer per week één op één bijles van een docentbegeleider, ben je snel weer bijgespijkerd.

Bijles taal bij Studiekring. Dat is minimaal 1 uur per week één op één bijles van een docentbegeleider. Op een vestiging bij jou in de buurt of online krijg je heel gericht bijles van een docent in het vak Taal. In een intake voorafgaand aan de bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak taal. We kijken ook hóe je de stof leert. En geven je tips om slimmer te leren, verbanden te leggen en efficiënter te plannen. Of je nu in groep 7 of groep 8 zit wij hebben altijd een docent in huis die bij je vraag past. Zodat jij straks weer helemaal bij bent met het vak taal.

Bijles Taal in 5 stappen

intake 20161. Intake
Voorafgaand aan de eerste les taal, nemen we contact op met jou en je ouders. En matchen we jou met een goede docentbegeleider die past bij je hulpvraag. In de intake tijdens de eerste les bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.

Plan 

van aanpak 20162. Plan van aanpak
We maken een persoonlijk plan van aanpak. We nemen per mail contact op met je docent en/of mentor op school als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden.

Aan de 

slag20163. Aan de slag
Onze docentbegeleider geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Of geeft extra oefeningen als er tijd over is. Aan het eind van de middag bereiden we de volgende schooldag voor.

voortgang4. Voortgang
We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvang je na elke bijles een verslag via mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan!

evalueren 

20165. Evalueren
Elke twee maanden evalueren we tijdens de bijles. Als jullie willen, kunnen je ouders daar bij zijn. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op het vak taal.


Meer informatie?

Bijles op een vestiging kost € 37,50 per uur
Download de brochure bel 030 - 272 14 44 of vul ons contactformulier in.

Wij bieden ook:

aanmelden DefBrochure def

Reviews

review

"Onze zoon heeft bij studiekring, locatie Oss geleerd om te leren plannen en organiseren. De sfeer was ontspannen en rustig, de begeleiding goed en professioneel."

Rosita de Waal

Bekijk alle beoordelingen

Advies 2016