Examentraining 2016: goed voorbereid je examens in! - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Over een paar manden is het weer zover: de eindexamens! Wil je goed voorbereid je examens ingaan? Denk dan eens aan de examentraining van Studiekring. Met onze praktische tips en heldere uitleg ben je in één of twee dagen helemaal klaar voor die examens. Studiekring geeft examentraining in alle vakken en op alle niveaus, zowel centraal als op scholen door heel het land. En met dit jaar iets nieuws: een exclusieve samenwerking met online examentrainers Examenvoorjou.nl en ExamentrainersEngels.nl Benieuwd? Kijk dan snel hieronder voor alle info en wanneer je je kan aanmelden.examentraining2016

Wat is examentraining bij Studiekring?

•    Training in ruim 43 vakken voor VMBO, HAVO & VWO
•    Slagingspercentage van 96% in 2015
•    Getrainde examenbegeleiders
•    Hoogwaardig lesmateriaal
•    €115,- per dag inclusief Examenbundel
•    Samenwerking met ThiemeMeulenhoff en Examenvoorjou.nl

 Goed om te weten:

•    Aanmelding is open vanaf eind december
•    Centrale training in Houten en op scholen door heel Nederland
•    Nieuw in 2016: samenwerking met Examenvoorjou.nl en Examentrainerengels.nl met exclusieve kortingen op online oefenprogramma’s

Online oefenen
Dit jaar werkt Studiekring met twee nieuwe online examentrainers. Zo kun je je optimaal thuis voorbereiden op de trainingen. Examenvoorjou.nl is een online trainer die examenvragen uit afgelopen jaren op video uitlegt. Alle video’s staan 24 uur per dag voor je klaar. ExamentrainerEngels.nl is een nieuw programma dat examentraining Engels op maat biedt. Leerlingen oefenen er gericht examenvragen mee die ze lastig vinden.  

Wat vinden scholen van onze examentraining?
Roger Last, teamleider van het Anna van Rijn College in Nieuwegein, organiseerde samen met Studiekring examentrainingen op zijn schooll: “Bij Studiekring ligt heel duidelijk een methode aan de basis van het werk. De examentrainers kennen het examenprogramma goed en werken doelgericht vanuit de examenbundel. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de trainingen.”

Aanmelden?
Dan kan vanaf eind december. Houd http://www.studiekring.nl/examentraining/ in de gaten voor meer nieuws.

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.