Examentraining bij Studiekring is zoveel meer! - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Al druk in je examenvoorbereiding? En kun je wel wat hulp gebruiken? Volg dan examentraining van Studiekring waar je in 1 dag wordt klaargestoomd op je examens. En weet je wat helemaal leuk is? Als jij je nu aanmeldt voor een examentraining profiteer je van mooie kortingen op online oefenvideo’s van onze partners. Slagen wordt zo bijna een zekerheidje!
examentrainingOm de kwaliteit van onze examentrainingen zo hoog mogelijk te houden, werken we samen met verschillende partijen. Door krachten te bundelen op onderwijsgebied kunnen we voor iedereen een passende examenvoorbereiding samenstellen. Zo werken we al jaren samen met ThiemeMeulenhoff, de makers van dé Examenbundel. De trainingen worden opgebouwd volgens deze Examenbundel. 100% garantie dat dus álle examenstof uitgebreid aan bod komt tijdens de examentrainingen van Studiekring! Sinds dit jaar hebben we ook leuke deals gesloten met diverse partijen die online oefenvideo’s aanbieden. Bij een training van Studiekring krijg je een forse korting op deze online trainingsproducten. Zo kun je thuis alvast beginnen met oefenen én vergroot je je kennis.

Benieuwd? We zetten alle voordelen even op een rijtje:

Studiekring en ThiemeMeulenhoff:
Dat de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff een begrip is, hoeven we je vast niet uit te leggen. En dat de training opgebouwd wordt aan de hand van de Examenbundel hadden we ook al gezegd. Logisch dus dat de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff altijd standaard bij onze examentraining zit inbegrepen. Beter voorbereid op de examenstof kun je niet zijn!

Studiekring en ExamentrainerEngels.nl:
ExamentrainerEngels.nl is een programma dat examentraining Engels op maat biedt. Je oefent heel gerichte vraagtypes. Hierdoor werk je efficiënt aan het behalen van steeds betere resultaten. In de meeste trainingsprogramma's kun je alleen oefenen. Maar bij ExamentrainerEngels.nl maak je ook diagnostische toetsen, waarmee je precies weet aan welke vaardigheden je nog moet werken. Mét een persoonlijk oefenprogramma om je op weg te helpen. ‘Easypeasy’ dus.

Studiekring en Examen voor Jou:
De innovatieve online hulp van Examen voor Jou, al jarenlang een autoriteit op het gebied van examens, biedt eindexamenvoorbereiding door examenvragen uit de afgelopen jaren uit te leggen op video. Alle video’s staan 24 uur per dag voor je klaar. Deze online training beperkt zich niet tot de examentrainingsdag zelf. Handig dus dat je al veel eerder kunt beginnen!

Studiekring en Aardrijkskundeuitgelegd.nl:
Een hoger cijfer halen voor je eindexamen aardrijkskunde? Bekijk filmpjes over alle examenstof HAVO en VWO op Aardrijkskundeuitgelegd.nl. Videolessen, animaties, proefjes en alle oude eindexamenvragen staan hier geordend op onderwerp. De maker van Aardrijkskundeuitgelegd.nl heeft lang bij het Cito gewerkt en kent de examenstof door en door. Niet onbelangrijk: op Aardrijkskundeuitgelegd.nl worden geinige animaties en vindingrijke proefjes gebruikt om jou iets uit te leggen. Saai wordt het dus niet!

Alvast aanmelden?
Meld je nu aan voor een examentraining en profiteer van mooie kortingen op de aanvullende producten. Met Studiekring ben jij super goed voorbereid op je examens in mei.

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.