Examentraining in school: Studiekring neemt werk uit handen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Over ruim 3 maanden staan de eindexamens weer voor de deur. U kunt er voor kiezen om in de voorafgaande weken examentrainingen aan te bieden bij u op school. Hiermee biedt u uw leerlingen extra oefening voor de examens én verhoogt u de slagingskansen. Studiekring kan u hiermee helpen.

geslaagd013


Op het Corlaer College in Nijkerk organiseren we al een aantal jaren examentrainingen. De aanleiding voor school om Studiekring in de arm te nemen was de oprichting van de havo- en vwo afdeling. Een intensief proces waarvoor school alle middelen inzet, zoals examentrainingen. Mét resultaat. Door leerlingen 3 dagen intensieve examentraining te laten volgen, verbeterden de scores van school aanzienlijk. Het Corlaer College kreeg in 2016 zelfs het predikaat 'Excellente school'.  School geeft toe dat er in eerste instantie wat scepsis was om een externe partij in huis te nemen. Maar die scepsis is intussen wel verdwenen. Docenten vinden het fijn dat Studiekring ze werk uit handen neemt. En door de duidelijke communicatie zijn ze altijd op de hoogte hoe het gaat met hun leerlingen.

Leerlingen positief
Vorig jaar is 99% van de examenleerlingen op het Corlaer College geslaagd. De leerlingen zijn dan ook positief over de organisatie van de trainingen. Uit de leerling enquête blijkt dat de meeste het prettig vinden om de examenstof een keer door een andere leraar uitgelegd te krijgen. Daarnaast is de afwisseling van theorie en opgaven maken een goede voorbereiding. Als laatste werd de persoonlijke aandacht genoemd. Er is altijd ruimte voor individuele vragen tijdens de trainingen.

Examentraining van Studiekring
Wij geven examentrainingen in 40 verschillende vakken op alle niveaus. De organisatie van examentrainingen op school is maatwerk. Samen met u kijken we wat het beste past bij uw school. De coördinatie is in handen van een Studiekring vestigingsmanager en docententeam bij u in de buurt. Zo kan er altijd snel geschakeld worden in een regionaal netwerk en komen beide partijen niet voor verrassingen te staan.

Hoe gaat zo’n examentraining op school in z’n werk? Lees er hier alles over. Wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met Greke Heida, coördinator scholen. Tel: 030-272 1444.

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.