Examenvoorbereiding: je kunt niet vroeg genoeg beginnen!

Examenbegeleiding_website.jpg

Zit jij in je examenjaar? Dan is 2018 voor jou super spannend. Misschien ben je er nog helemaal niet bezig met je examens. Maar het zou zo maar kunnen dat je nu al de zenuwen hebt. Ook al lijkt mei nog heel ver weg, je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereiding. Hoe? Begin met het maken van een goede leerplanning. Lukt het je niet alleen? Kom dan leren voor je examens bij Studiekring.

In bijna elke vestiging van Studiekring bieden we examenbegeleiding. Dat is wekelijks 2 uur 1-op-1 begeleiding van je eigen examentrainer. Je neemt met hem of haar de stof door die je lastig vindt, kunt je vragen stellen en jullie bekijken samen de gemaakte oefenexamens. Ook maak je samen een goede leerplanning en krijg je tips hoe zo’n examen nou eigenlijk in zijn werk gaat. Daarnaast mag je onbeperkt naar de huiswerkklas in de vestiging. Hier kun je rustig leren zonder afleiding.

‘Veel oude examens oefenen’
Ahmet Cimtay (18) doet in mei eindexamen vwo. Hij volgt sinds begin december examenbegeleiding op de vestiging in Vlaardingen. “Scheikunde is mijn struikelblok. Ik heb het nooit goed gesnapt en haalde altijd maar matige cijfers. Nu loop ik stap voor stap de stof door. Niet in een razend tempo, maar rustig tot ik het begrijp. Dat vind ik erg fijn. Het is veel oefenen en tijd vrijmaken. Daarnaast krijg ik ook extra hulp met biologie en wiskunde. Ik werk hard zodat de basis er goed inzit. Veel oefenen met oude examen-opgaves is mijn ultieme voorbereiding”.

Niet geslaagd? Geld terug.
Met onze aanpak garanderen wij dat je slaagt voor het vak waarin je examenbegeleiding volgt. Dat betekent wel dat je je moet houden aan de afspraken over bijvoorbeeld opgaven maken en aanwezigheid. Mocht je niet slagen? Dan krijg je je geld terug. Alle informatie en voorwaarden over deze garantie vind je hier.

Examentraining
Je kunt natuurlijk ook altijd een examentraining volgen in het vak waar jij nog niet helemaal zeker van bent. In 2 dagen spijkeren we je volledig bij en oefen je examenopgaven voor extra voorbereiding. Lees alles over onze examentrainingen.

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00