Herexamentraining bij Studiekring!

geslaagd013_website.jpg

Heb je na je examen gehoord dat je niet in één keer geslaagd bent en met een herkansing de mogelijkheid hebt om een onvoldoende weg te werken? Of wil je de kans benutten voor een hoger cijfer om zo je kansen om toegelaten te worden tot een bepaalde vervolgstudie te vergroten?

Studiekring wil jou hiermee helpen! Daarom organiseren we in het weekend van 15 en 16 juni in Houten (Utrecht) herexamentrainingen.

Op elk niveau

Tijdens een intensieve training zetten we alles op alles om jou een goed resultaat op je herexamen te laten halen. We organiseren trainingen op vmbo-gl, vmbo-tl, havo en vwo in de vakken:

Aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, M&O, nask 1 en 2, natuurkunde, Nederlands, scheikunde, wiskunde vmbo, wiskunde A, wiskunde B

Hoe ziet de herexamentraining eruit?
Samen met je examentrainer maak je een persoonlijk plan van aanpak waarna je zelfstandig aan de slag gaat met oefeningen uit de examenbundel.

De focus ligt op het oefenen van examenvragen. Onze ervaring is dat je met deze aanpak de grootste kans van slagen hebt.

Daarnaast krijg je extra uitleg over de theorie. Onze examentrainers beantwoorden al jouw vragen en herhalen waar nodig de stof. Aan het eind van de dag vult de trainer jouw persoonlijke plan van aanpak aan met tips en aandachtspunten zodat je ook thuis gericht kunt leren en oefenen.

Aanmelden en meer informatie.
Kijk voor meer informatie op studiekring.nl/herexamentrainingen. Of stuur een mail met je vraag naar examentraining@studiekring.nl. Aanmelden is mogelijk op 12, 13 en 14 juni via 085-0498225.

Kijk ook op studiekring.nl/blog/help-herexamens voor meer tips!

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2022 Studiekring BV 085 - 049 82 00