Nieuwe directie Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Met ingang van 1 april 2016 is Hans Overduin aangesteld als algemeen directeur bij Studiekring. Hiermee neemt hij de functie over van Herman Struijlaart, die vanwege gezondheidsredenen zijn werkzaamheden niet kon voortzetten.

nieuwe directieHans over zijn nieuwe functie: “Ik ben er trots op om aan het hoofd te staan van deze kwalitatief sterke onderwijsorganisatie. Ik zie volop kansen om onze positie als marktleider te verstevigen en met onze dienstverlening nog beter aan te sluiten bij de behoefte van schoolleiders, ouders en leerlingen”.

Naast Hans neemt Jan Beunder plaats in de nieuwe directie van Studiekring  in de functie  van financieel directeur. Jan over zijn rol:  “Ik zie bij Studiekring de uitdaging om nieuwe initiatieven te ontplooien, zoals de doorontwikkeling van ons leerlingvolgsysteem, onze huiswerkapp en het optimaliseren van ons portfolio”.

Linkedin Hans  Linked jan

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.