Plannen? Dat doe je op je mobiel! - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerk plannen op je telefoon? Handig, want die heb je altijd bij je. Ruim 1000 van onze leerlingen plannen nu met onze Huiswerplanner App. En sinds 9 maart is deze voor iedere leerling gratis te downloaden. 5 redenen waarom je 'm op je telefoon zou moeten zetten:
Plannen

1. Je vergeet je planning nooit meer

Een dag zonder telefoon is een dag niet geleefd, volgens veel leerlingen. De telefoon gaat overal mee naartoe. Jaimy, 17 jaar, uit Zoetermeer (3 jaar bij Studiekring): 'Ik ben aan mijn mobiel vastgekluisterd dus met deze app heb ik mijn planning altijd bij me. Het is makkelijk en overzichtelijk.' En als agenda? 'Als ik naar Studiekring moet, gebruik ik altijd de app, soms gebruik ik hem ook in het weekend. Ik zou de app niet zo snel wegdoen; ik heb eigenlijk niets vervangbaars.'

2. Je kunt zelf alle taken invoeren en afvinken
Met de app kun je zelf de planning voor huiswerk en toetsen invoeren. En je kunt je cijfers bijhouden. Jaimy: 'Je kunt zelf taken afvinken in de app en zelfstandig werken. Maar ik vind het ook wel fijn dat er nog docenten naar je toekomen. Dat stimuleert je om echt te beginnen.'

3. Je weet altijd welke boeken je mee moet nemen
Kluisjes en rugzakken vol met boeken? Met de app kun je precies uitdokteren welke boeken je mee moet nemen naar school of Studiekring. Jaimy: 'op school gebruik ik de app als ik wil weten welke boeken in moet meenemen naar Studiekring. Het is een stuk makkelijker dan je agenda of een andere planner helemaal onder uit je tas opgraven.'

4. Je planning is altijd up-to-date
Tegenwoordig heeft iedereen internet of wifi, dus je kunt je planning altijd bijwerken. Een toets verplaatsen of een cijfer invoeren wordt zo lekker makkelijk.

5. Het is gratis
De app is nu gratis te downloaden voor Apple en Android. De app bieden we gratis aan omdat goed onderwijs voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. En dat begint natuurlijk met een goede planning!

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.