Start nu nog met huiswerkbegeleiding

huiswerkbegeleiding_website.jpg

“Heeft het nog zin om nu te starten met huiswerkbegeleiding, zo net voor de vakantie?” Deze vraag horen wij vaak. En of het nog zin heeft! Zet nu de eindsprint in en sluit het schooljaar goed af. Een bijkomend voordeel? Leg nu de basis om volgend schooljaar goed te beginnen!

Natuurlijk, om écht langdurig resultaat te halen, is 6 weken te kort. Maar voor leerlingen die op randje zittenblijven staan, kunnen deze weken net dat juiste duwtje in de rug zijn. Bij Studiekring bieden we een rustige werkplek, word je overhoord en krijg je structuur. En dat zijn vaak nét de dingen die ze nodig hebben om het schooljaar te laten slagen. Wie nu nog doorzet en de juiste vaardigheden krijgt aangeleerd, gaat met een goed gevoel de laatste proefwerkweek in.

Vliegende start in september
Daarnaast leg je nu de basis voor volgend schooljaar. Weg stress van dit jaar, op naar een nieuwe frisse start. Of je dit jaar nu wel of niet gaat halen, de studievaardigheden die je leert bij Studiekring helpen je in september goed op weg. En dat is sowieso mooi meegenomen. Wie weet vind je huiswerkbegeleiding zo fijn, dat je na de zomer gewoon meteen weer terugkomt!

Eindsprint inzetten op een Studiekring vestiging bij jou in de buurt? Bel 085-049 8200 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00