Studiekring groeit met nieuwe vestigingen

nieuwsbrief_studiekring.jpg

We leven in een wereld die veel van jongeren vraagt. Ze moeten presteren op school, op tijd de juiste profielkeuze maken, sporten, met vrienden afspreken. De lat ligt hoog. En waar ligt dan het evenwicht tussen school en vrije tijd? Veel ouders worstelen hiermee en zoeken hulp als het om school en huiswerk gaat. Studiekring helpt de juiste balans te vinden. En zorgt ervoor dat leerlingen zo snel mogelijk zelfstandig zijn en de goede manier van leren vinden.

Als marktleider van Nederland willen we zo veel mogelijk leerlingen helpen. En kijken we voortdurend waar we nieuwe vestigingen kunnen openen. Daarom vinden we het leuk te melden dat we afgelopen zomer een aantal nieuwe vestigingen geopend hebben. In Meerssen zijn we van een scholenvestiging naar open zelfstandige vestigingen gegaan. En komende maand openen we nieuwe vestigingen in Breda, Den Haag, Veldhoven en Oud Beijerland.
Op bijna al deze vestigingen bieden wij ons complete dienstenpakket aan. Je kunt er dus terecht voor o.a. huiswerkbegeleiding, huiswerkklas, bijlessen, studiecoaching en faalangsttrainingen.

Meelopen
Wonen jullie in de buurt van één van onze nieuwe vestigingen? Loop dan gerust een keer binnen of meld je zoon of dochter aan voor een gratis meeloopmiddag!

Kijk hier voor meer informatie over de werkwijze van Studiekring.

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00